Je hoeft je geen seconde te vervelen!Je hoeft je geen seconde te vervelen!

Uit ervaring weten we dat jullie waarschijnlijk het erf niet afkomen. Gewoon omdat de kids het zo enorm naar hun zin hebben en zich geen minuut vervelen. En dan hebben de ouders het ook naar hun zin, toch?

De omgeving van Gulpen heeft veel te bieden. Alleen al de boerderij ligt op een unieke locatie, omgeven door heuvels, bos, Lakenvelder koeien, pony’s en paarden. Je waant je hier echt in het buitenland. De toeristische plaatsen als Valkenburg, Maastricht en Aken liggen op nog geen half uur rijden, dus als je de omgeving wilt verkennen hoef je niet ver.

WaterWater

  • Subtropisch zwembad Mosaqua

Bij dit subtropisch zwembad vermaak je je wel een dagje. Ga met z’n allen van de familieglijbaan of relax in één van de whirlpools of stoomcabine. Ook is er een 25 meter bad met een heerlijke temperatuur van 30 graden Celsius.  

  • Kajakken op de Maas

Wil je de Maas per kano of kajak ontdekken? Dat kan. Vlakbij Maastricht heb je Kajak Maasland waar je allerlei soorten Kajaks en Kano's kunt huren voor een leuke tocht over de Maas.

SpelenSpelen

  • Leisure Dome

Bij een dagje slecht weer geen zorgen. Bij Leisure Dome is er genoeg te doen. Ga naar de film, bowlen, lasergamen of probeer glowgolf uit. En anders houdt de 2100m2 indoor speelsensatie de kids waarschijnlijk ook lang genoeg tevreden! 

  • Pretpark De Valkenier

Dit pretpark is het oudste familiepark van Nederland en eigenlijk daarom al een bezoekje waard. Het pretpark heeft ruim 25 attracties die zowel binnen als buiten zijn. Volop plezier voor jong en oud!

NatuurNatuur

  • Vijlener Bos

In de omgeving van de boerderij zijn er meerdere mooie plekken om te wandelen. Maar een aanrader van boer Sherman en boerin Annemarie is toch wel het Vijlener bos, op 15 minuten rijden van Gulpen. Hier maak je mooie wandelingen op 'hoog' niveau en kun je bijtanken op het terras bij restaurant het Hijgend Hert.

  • Drielandenpunt 

Als je je bijna in het zuidelijkste puntje van Nederland bevindt mag je het Drielandenpunt niet overslaan. Het is 24 uur per dag het gehele jaar gratis te bereiken. Bezoek ook de grote speeltuin, het grote labyrint of de andere activiteiten rondom het Drielandenpunt.

CultuurCultuur

  • Valkenburg

Als je meer wilt ontdekken van het echte Limburg kan je Valkenburg zeker niet overslaan. Bezoek de oude grotten (waar je met gids en/of treintje naar binnen kan), de kasteelruïne, kabelbaan, steenkolenmijn en veel meer.

  • Gulpener Bierbrouwerij

Het proeven zullen de kids helaas moeten overslaan, maar des te meer is er voor de ouders. Bij deze bierbrouwerij kom je alles te weten over de 18 soorten bier en wordt het ruiken en proeven niet overgeslagen.