Waar slaap ik?Waar slaap ik?

Bij FarmCamps De Verloren Kost slaap je letterlijk en figuurlijk 'op niveau'. Midden in dit prachtige heuvellandschap staan de luxe tenten op verschillende niveaus opgesteld. Overal waar je kijkt zie je de bossen, akkers en de weilanden met de koeien en paarden. Mooier kan het niet. Je hoort alleen de geluiden van de natuur, want verkeer kom je hier niet tegen.

Bij De Verloren Kost logeer je in één van de 22 luxe Barntenten. In de Barntent ervaar je het echte glampen..... met een eigen badkamer met ligbad, een grote keuken met vaatwasser en Lavazza espressomachine, 6 heerlijke bedden waarvan twee op de knusse Hooi Hooi Slaapzolder en een eigen BBQ, buitenhaard en hangmat om ook buiten optimaal te kunnen genieten. 

Glamping in LimburgGlamping in Limburg

Denk je aan Zuid-Limburg, dan denk je aan het mooie heuvelandschap. Bij FarmCamps De Verloren Kost logeer je in het echte Zuid-Limburg. Temidden van de heuvels waan je je in het buitenland. De boerderij ligt een paar kilometer buiten Gulpen, aan een doodlopende weg net onder de top van de Gulpener berg. Aan deze weg ligt maar 1 boerderij en daarna 'eindigt' de weg in het aangrenzende bos. Deze prachtige ligging heeft alleen wel tot gevolg dat er geen Wifi is en de ontvangst van 3G en 4G beperkt is. Maar ach, dat is ook wel lekker rustig.....

De 20 luxe Barntenten staan op 3 verschillende velden en niveaus verspreid. Op deze boerderij is het niet mogelijk om met een eigen kampeermiddel te logeren.