9,2
409 reviews
farmCamps Den Branderhorst
Hengelo, Gelderland

Beoordelingen FarmCamps Den BranderhorstBeoordelingen FarmCamps Den Branderhorst

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

9.0
Peters. Aankomst op Vrijdag 26 juli 2019 (Weekend)
"Heerlijk"
10.0
Hulsbos. Aankomst op Maandag 22 juli 2019 (Week)
"Heerlijk!! We hebben optimaal genoten. Wat een gemoedelijke, warme en gezellige sfeer! Leuke en leerzame activiteiten voor de kinderen en heel leuk hoe de boer ..." Lees verder
"Heerlijk!! We hebben optimaal genoten. Wat een gemoedelijke, warme en gezellige sfeer! Leuke en leerzame activiteiten voor de kinderen en heel leuk hoe de boer en boerin hierop anticiperen. Wij willen kijken of er halverwege augustus weer een plekje beschikbaar is!"
9.0
van Henegouwen. Aankomst op Maandag 22 juli 2019 (Midweek)
"Heel erg leuk."
10.0
Meyjes. Aankomst op Maandag 22 juli 2019 (Week)
"Fantastisch en onvergetelijk mooie tijd voor het hele gezin!"
7.0
van der Vlugt. Aankomst op Vrijdag 19 juli 2019 (Week)
"Ja top alles bij de hand wat je nodig hebt alleen dat wij er waren was het 40 graden das wel wat warm in de tent ook in de nacht maar voor de rest mooi"
9.0
Postma/punt. Aankomst op Vrijdag 19 juli 2019 (Week)
"Was heel leuk. Eddy een Annemarie zijn zeer bevlogen en heel aardig."
9.0
Van Den Oever. Aankomst op Maandag 15 juli 2019 (Week)
"wij hebben een zeer geslaagde vakantie gehad bij Eddie en AnneMarie"
10.0
Medendorp. Aankomst op Maandag 15 juli 2019 (Midweek)
"Geweldig, kinderen hebben genoten. Ouders ook trouwens ??"
10.0
van der Spek. Aankomst op Vrijdag 12 juli 2019 (Weekend)
"Super leuk! We waren voor de tweede keer naar dezelfde camping omdat mijn dochter het zo leuk vindt bij Eddy en Anne-Marie. Zeer gastvrije en kleinschalige boer..." Lees verder
"Super leuk! We waren voor de tweede keer naar dezelfde camping omdat mijn dochter het zo leuk vindt bij Eddy en Anne-Marie. Zeer gastvrije en kleinschalige boerderij."
10.0
van Keulen. Aankomst op Vrijdag 12 juli 2019 (Weekend)
"Heel geslaagd!"
1 2 3 4 5 6 ... 41