Corona-maatregelen & activiteitenprogramma bij FarmCamps Den BranderhorstCorona-maatregelen & activiteitenprogramma bij FarmCamps Den Branderhorst

Deze boerderij is geopend. Wij zijn de afgelopen periode druk bezig geweest om te toetsen hoe wij jullie vakantie "corona-proof" kunnen maken.

Om alle corona-maatregelen te kunnen waarborgen, waaronder de 1,5 meter afstand, bieden we de activiteiten bij Den Branderhorst in aangepaste vorm aan:

 • De Tour de Boer 
  Boer Eddy en Boerin Anne-Marie leiden jullie rond op hun mooie boerderij. Zij zullen ervoor zorgen dat hierbij de 1,5 meter afstand wordt gewaarborgd.
 • BoerenPaspoort
  Bij het inchecken krijgen de kids het BoerenPaspoort. Hierin staan leuke en leerzame opdrachten die ze zelfstandig of samen met de ouders kunnen uitvoeren.
 • Skelteren en spelen 
  De kids kunnen nog steeds heerlijk skelteren en fietsen op de boerderij. Verder mogen de kinderen op het erf gewoon met elkaar spelen als ze regelmatig hun handen wassen en bij binnenkomst in de tent ook weer goed hun handen wassen.
 • Koeknuffelen 
  Als de koeien buiten lopen in de wei, kan er heerlijk worden geknuffeld met de koeien. Dit kan natuurlijk niet met z’n allen tegelijk. In overleg met boer Eddy wordt het knuffelen ingepland. Mochten de koeien op stal staan, dan is dat helaas niet mogelijk.
 • Koeien uit de wei halen en helpen in de stallen
  Helpen in de melkput is er helaas even niet bij. Mocht het nu niet te druk zijn op de boerderij, en de koeien lopen alweer in de wei, dan mogen jullie Boerin Anne-Marie helpen met de koeien uit de wei halen en met het schoonmaken van de stallen. Iedereen is welkom, zolang we de 1,5 meter afstandsnorm kunnen waarborgen. 
 • Ponyritje 
  De kids kunnen nog steeds een ritje maken op de pony, maar dan wel alleen als een van de ouders kan meewandelen. Als de Boer of Boerin de pony moet vasthouden, dan kunnen wij de 1,5 meter niet hanteren. Het ponyritje kan worden ingepland per gezin.
 • Met de boer op stap/ bij de boer(in) aan tafel 
  Boter maken samen met de boerin gaat helaas niet lukken in een gezamelijke vorm. Anne-Marie komt het dan ook brengen bij je aan de tent! Met de instructies kun je dit goed maken samen met één van je ouders. Met de boer(in) aan tafel - de Boerenfrietavond - wordt tijdens deze bijzondere dagen ‘Boerenfriet aan tent’! Dus niet bij de boer(in) aan tafel, maar wel lekker frietjes eten aan jullie eigen tafel.
 • Huifkartocht
  Helaas gaat de tocht niet door. In de huifkar kan de 1,5 meter afstand niet worden gehanteerd.
 • Fietsverhuur
  Boerin Anne-Marie kan fietsen voor je huren bij de fietsenwinkel in de buurt, zodat jullie heerlijk met het gezin van de omgeving kunnen genieten. De fietsen kunnen zelfs voor jullie naar de boerderij worden gebracht.
 • Verzorgkonijn
  Je kunt natuurlijk nog steeds je eigen verzorgkonijn hebben bij de tent. Na een uitleg van de boerin, kun je per gezin jouw konijn komen ophalen en tijdens je vakantie heerlijk verzorgen en vertroetelen.
 • De dierenweide
  De dierenweide is tijdens jullie vakantie gewoon open, maar wel op een andere manier dan normaal. Er kan per keer een gezin in de dierenweide. Wel goed je handen wassen voor en na het knuffelen!
 • Kampvuur 
  Het gezamenlijk kampvuur doen we de komende weken in overleg met de gasten. Als de groep te groot is en er kan geen gepaste afstand worden gehouden, dan krijgen jullie heerlijke marshmallows die jullie kunnen roosteren bij de houtkachel bij de tent!
 • Overige diensten
  Alle overige diensten zoals ontbijt en BBQ aan de tent zijn gewoon voor jullie beschikbaar. Ook de boerderijwinkel is open.