Waar slaap ik?Waar slaap ik?

Op en top genieten, hier in de gezellige en bourgondische Achterhoek. Op deze kleinschalige boerderij staan maar 15 tenten waardoor je geniet van de rust en ruimte met elkaar en gegarandeerd bent van de onverdeelde aandacht van de boer en boerin.   

Bij Den Branderhorst logeer je in één van de super deluxe Lodge- of Barntenten. De gezellige luxe tenten zijn van alle gemakken voorzien, met in de Barntent zelfs een vaatwasser in de keuken. De Lodgetenten hebben een eigen toilet en badkamer met warme douche en de Barntenten een eigen toilet en ligbad!

Glamping in GelderlandGlamping in Gelderland

Deze FarmCamps boerderij ligt aan een rustige, doorgaande weg en is omgeven door weilanden en akkers. Op deze boerderij is geen mogelijkheid om met een eigen kampeermiddel te logeren. In de buurt van de boerderij kun je heerlijk wandelen en fietsen.

Op een ruim en toch knus veld, naast de boerderij, staan de 15 luxe tenten gezellig opgesteld, met veel ruimte en dus privacy. Midden op het veld heb je het kampvuur en een zandbak voor de allerkleinsten. Hier vind je ook de trampoline, de speelschuur en het voetbalveld. Vanuit je luie stoel op de veranda heb je dus altijd zicht op je spelende kids.