8,9
448 reviews

Beoordelingen FarmCamps Five StarBeoordelingen FarmCamps Five Star

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

9.0
van Erp. Aankomst op Maandag 1 juli 2019 (Week)
"Super! Goede tent en de kinderen (1 en 3) hebben heerlijk genoten van de camping en van de diertjes"
8.0
Meier-Penninga. Aankomst op Vrijdag 28 juni 2019 (10 Nachten)
"Fijne vakantie gehad! Kleinschalig en overzichtelijk dat is prettig voor jonge kinderen. Ook bij de tenten waren speelatributen, erg leuk!"
8.0
van Vliet. Aankomst op Vrijdag 14 juni 2019 (Weekend)
"Goed"
9.0
van der Bijl. Aankomst op Vrijdag 14 juni 2019 (Kort weekend)
"Fantastisch. Genoten van alle faciliteiten en de tent was heerlijk luxe."
8.0
De Paepe. Aankomst op Vrijdag 14 juni 2019 (Kort weekend)
"Wij hebben genoten van de Farmcamps formule. Leuk concept, luxe tenten. Five stars vonden we wel te commercieel. De boer en boerin stonden vooral in het speeldo..." Lees verder
"Wij hebben genoten van de Farmcamps formule. Leuk concept, luxe tenten. Five stars vonden we wel te commercieel. De boer en boerin stonden vooral in het speeldorp/restaurant. Dus volgende keer reserveren we een andere boerderij."
7.0
Ruijs. Aankomst op Vrijdag 14 juni 2019 (Weekend)
"Verblijf tent was prima!"
10.0
van Dam. Aankomst op Vrijdag 7 juni 2019 (Pinksterweekend)
"Fantastisch!"
8.0
Kuijper. Aankomst op Vrijdag 24 mei 2019 (Korte week voor Hemelvaart)
""Heel fijn ware het niet dat de tenten te dicht op elkaar staan in geval van "" overlast"" Naast ons een baby die voortdurend huilde, precies waar je geen behoe..." Lees verder
""Heel fijn ware het niet dat de tenten te dicht op elkaar staan in geval van "" overlast"" Naast ons een baby die voortdurend huilde, precies waar je geen behoefte aan hebt.""
10.0
van der Vorm. Aankomst op Vrijdag 24 mei 2019 (Korte week voor Hemelvaart)
"Genoten, de kinderen vonden het geweldig"
9.0
Nijssen. Aankomst op Vrijdag 17 mei 2019 (Kort weekend)
"Leuk"
1 2 3 4 5 6 ... 45