Je hoeft je geen seconde te vervelen!Je hoeft je geen seconde te vervelen!

Uit ervaring weten we dat jullie waarschijnlijk het erf niet afkomen. Gewoon omdat de kids het zo enorm naar hun zin hebben en zich geen minuut vervelen. En dan hebben de ouders het ook naar hun zin, toch?

Mocht je toch iets van de omgeving willen zien, dan biedt Zeeland van alles. Vanaf de boerderij ben je in no-time op alle mooie stranden, kun je de Deltawerken bezoeken of lekker rondkijken in leuke plaatsjes. Voor ieder wat wils.

WaterWater

  • Banjaardstrand

Op nog geen 5km vanaf de boerderij vind je één van de schoonste stranden van Nederland, het Banjaardstrand. Maar ook de bekende badplaats Domburg op het eiland Walcheren is binnen een half uur te bereiken.

  • Veerse Meer

Dit bekende meer ligt op nog geen 5km vanaf de boerderij. Hier kun je niet alleen lekker zwemmen maar ook watersporten, bijvoorbeeld bij Watersportcentrum de Schotsman. Hier kun je waterskiën, surfen, kajakken en banaan varen. 

  • Omnium Goes

Ook bij minder mooi weer kun je genieten van het Zeeuwse water, bijvoorbeeld in dit subtropische zwemparadijs in Goes. Je vind hier een lazy river, recreatiebad, peuterbad, whirlpool, wedstrijdbad en 2 super glijbanen.

SpelenSpelen

  • Het Arsenaal Piratenpark

Ontdek bij Het Arsenaal in Vlissingen hoe het leven er aan toe ging in de tijd van de piraten. Sta oog in oog met een echte haai, maak kennis met spannende piratenattracties en speur op 65 meter hoogte de Westerschelde af. 

  • Familiepretpark Mini Mundi

Het Familiepretpark Mini Mundi in Middelburg heeft een binnenspeeltuin, buitenspeeltuin, de gebouwen van Walcheren in miniatuur en diverse attracties. Met de Mini Mundi Express, een leuk treintje, kun je het hele park verkennen.

  • Glowgolf

Buiten een potje midgetgolf spelen kun je bijna overal, maar binnen, tussen de olifanten, tijgers en leeuwen kan toch echt alleen in Middelburg. De fluorescerende baan is volledig ingericht als jungle en wordt met blacklights verlicht.

NatuurNatuur

  • Nationaal Park de Oosterschelde

De Oosterschelde moet je beleven. Iedere dag weer. Geen dag is hetzelfde in het grootste en natste Nationaal Park van Nederland. Jutten over het strand, banjeren door het slik met de natte laarzentocht, een bezoek aan het wondere onderwaterleven met de snorkel, proeven van zilte zaligheden, kajakken naar een zandplaat, speuren naar bruinvissen en natuurlijk op zoek naar zeehonden.

  • Terra Maris

Terra Maris is hét museum voor natuur en landschap van Zeeland. Het licht in het mooie natuurgebied de Manteling in Oostkapelle en er worden regelmatig leuke activiteiten voor kids georganiseerd zoals strandjutten.

CultuurCultuur

  • Deltapark Neeltje Jans

In Deltapark Neeltje Jans leer je alles over de geschiedenis van de Deltawerken en de kracht van wind en water. Stap in de orkaanmachine en voel de kracht van een orkaan of maak een rondvaart naar de Deltawerken. En super leuk voor de kids: de zeeleeuwenshow en de waterspeeltuin.

  • Veere, rondje met het pontje

Huur een fiets en neem het pontje van Kamperland naar het leuke stadje Veere, aan de andere kant van het Veerse meer. In dit gezellige oude stadje kun je de boten beijken in de jachthaven, genieten op één van de mooie terrasjes of de leuke winkeltjes bekijken.