Waar slaap ik?Waar slaap ik?

Het mooie Zeeuwse eiland Noord-Beverland is omsloten door het Veerse Meer, de Oosterschelde en de Noordzee. Volop mogelijkheden dus om te genieten van de Zeeuwse zon en het mooie polderlandschap.

Bij Five Star logeer je in één van de 11 luxe Safaritenten of de 8 nog luxere Lodgetenten. De gezellige Safaritenten zijn van alle gemakken voorzien en hebben een eigen toilet. Douchen doe je in het sanitairgebouw. Als je net dat beetje extra luxe wilt dan zit je helemaal goed in de Lodgetent met eigen badkamer!

Glamping in ZeelandGlamping in Zeeland

Deze FarmCamps boerderij ligt aan een rustige dijk en is omgeven door weilanden en akkers. Op de boerderij is ook een veld met 10 plaatsen waar mensen met een eigen kampeermiddel kunnen logeren. Op nog geen 5km vind je het mooie Banjaardstrand en het Veerse Meer.

De luxe tenten staan rondom een mooi en gezellig veld, omringd met bomen die je beschutten tegen de Zeeuwse wind. Hier kunnen de kids heerlijk spelen en de boerderij ontdekken, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat ze te ver weg gaan.