Corona-maatregelen & activiteitenprogramma bij FarmCamps Fleur StablesCorona-maatregelen & activiteitenprogramma bij FarmCamps Fleur Stables

Deze boerderij is geopend. Wij zijn de afgelopen periode druk bezig geweest om te toetsen hoe wij jullie vakantie "corona-proof" kunnen maken.

Om alle corona-maatregelen te kunnen waarborgen, waaronder de 1,5 meter afstand, bieden we de activiteiten bij Fleur Stables in aangepaste vorm aan:

 • De Tour de Boer
  Normaal gesproken leiden Boer Jan en Boerin Saskia jullie rond op hun mooie boerderij. Omdat het lastig is om de 1,5 meter tijdens de rondleiding te waarborgen krijgen jullie bij ontvangst alle benodigde uitleg en toelichting van de boer(in) zodat jullie exact weten hoe, wat en waar!
 • BoerenPaspoort
  Bij het inchecken krijgen de kids het BoerenPaspoort. Hierin staan leuke en leerzame opdrachten die ze zelfstandig of samen met de ouders kunnen uitvoeren.
 • Skelteren, fietsen en spelen
  De kids kunnen nog steeds heerlijk skelteren en fietsen op de boerderij. Verder mogen de kinderen op het erf gewoon met elkaar spelen als ze regelmatig hun handen wassen en bij binnenkomst in de tent ook weer goed hun handen wassen.
 • Verzorgpony
  Gelukkig kun je nog steeds je eigen pony verzorgen op de boerderij. Het gaat wel iets anders dan normaal. De kinderen kunnen in de buitenbak of longeerbak rijden. De campinggasten mogen helaas niet in de stal (binnenbak) komen vanwege regels van de KNHS. Alles wat jullie nodig hebben om te rijden, wordt klaargelegd in de boerderijwinkel. Het opzadelen en borstelen gebeurt buiten bij de boerderijwinkel. Let hierbij goed op de 1,5 meter afstand en was regelmatig je handen, voor en na gebruik van de spullen.
 • Privéles
  Als de kids zelfstandig kunnen opzadelen of als er een ouder kan helpen, dan kan er een rijles geboekt worden. Als een begeleider de pony moet vasthouden, dan kunnen wij de 1,5 meter niet hanteren. Indien er geen ouder is om te helpen of als de kinderen niet zelf kunnen opzadelen, dan zijn rijlessen helaas niet mogelijk.
 • Pony wandelen
  Als een van de ouders kan meewandelen, dan kan er heerlijk met de pony worden gewandeld.
 • Pony Diploma Arrangement
  Het Pony Diploma Arrangement kan doorgaan. Het is wel belangrijk dat er een ouder is die in staat is met een pony te lopen en een klein stukje te rennen. Als een volwassen begeleider de pony moet vasthouden, dan kunnen wij de 1,5 meter niet hanteren. Mocht je dat als ouder niet lukken, laat ons dat dan even weten bij aankomst, dan kunnen we iets anders regelen.
 • Dieren voeren en stallen schoonmaken
  Meehelpen in de stallen en met het voeren van de grotere dieren kan vanwege de afstandsnorm helaas niet. De eenden en kippen mogen natuurlijk wel nog steeds gevoerd worden! Die hebben ook gewoon trek :-).
 • Met de boer op stap/ bij de boer(in) aan tafel
  De activiteiten met de boer en boerin gaan helaas niet door. Tijdens deze activiteiten kunnen we de 1,5 meter afstand niet waarborgen. Jullie kunnen natuurlijk wel zelf iets lekkers maken in de tent!
 • Bootje huren
  Er kan zeker nog een bootje worden gehuurd. In de vaart kunnen jullie met het gezin nog heerlijk varen.
 • Dierenweide
  De dierenweide is tijdens jullie vakantie gewoon open, maar in plaats van met z’n allen tegelijk kunnen jullie er dan per gezin in. Wel goed je handen wassen voor en na het knuffelen!
 • Kampvuur
  Er is geen gezamenlijk kampvuur, maar je kunt natuurlijk wel je eigen vuurtje stoken in de houtkachel bij de tent. Zin in wat zoets? Dan zijn er in de boerderijwinkel ook nog marshmallows te koop of je neemt ze mee van thuis!
 • Overige diensten
  Ontbijt en BBQ pakket aan de tent kunnen jullie gewoon van tevoren bestellen en ook de broodjesservice is beschikbaar tijdens jullie verblijf. De boerderijwinkel is gewoon open (let op: wel een beperkter assortiment). Daarnaast kunnen jullie bij de boer en boerin lekkere verse eitjes halen en als het lekker weer is zelfs ook nog een ijsje!
 • Check-out
  Vanwege hygiëne vragen we al onze gasten hun beddengoed zelf in de waszak te doen en bij vertrek in de waskar te gooien.