Corona-maatregelen & activiteitenprogramma bij FarmCamps Fleur StablesCorona-maatregelen & activiteitenprogramma bij FarmCamps Fleur Stables

Deze boerderij is geopend. Wij zijn de afgelopen periode druk bezig geweest om te toetsen hoe wij jullie vakantie "corona-proof" kunnen maken. Om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen, bieden we de activiteiten bij Fleur Stables in aangepaste vorm aan:

 • De Tour de Boer
  Normaal gesproken leiden Boer Jan en Boerin Saskia jullie rond op hun mooie boerderij. Omdat het lastig is om de 1,5 meter tijdens de rondleiding te waarborgen krijgen jullie bij ontvangst alle benodigde uitleg en toelichting van de boer(in) zodat jullie exact weten hoe, wat en waar!
 • BoerenPaspoort
  Bij het inchecken krijgen de kids het BoerenPaspoort. Hierin staan leuke en leerzame opdrachten die ze zelfstandig of samen met de ouders kunnen uitvoeren.
 • Skelteren, fietsen en spelen
  De kids kunnen heerlijk skelteren en fietsen op de boerderij. Ze kunnen hutten bouwen in de Hooi Hooi Speelschuur, trampoline springen, zandtaartjes maken in de zandbak of met hun nieuwe vriendjes vissen of kanoën. Alles kan en mag.
 • Verzorgpony
  Wil je graag je "eigen" pony tijdens je vakantie? Dat kan! Naast elke dag een uurtje zelfstandig rijden, ben je ook verantwoordelijk voor de hele verzorging: dus naar de wei brengen, borstelen, voeren, stal uitmesten. Voldoende rijervaring is wel noodzakelijk. Er is voor ieder kind een geschikte pony. Leeftijd vanaf 9 jaar. € 70,- per weekend / € 90,- per midweek / € 160,- per week. Let op: er zijn een beperkt aantal verzorgpony's beschikbaar.
 • Privéles
  Op de boerderij is het ook mogelijk om je skills te verbeteren. Thirza, de dochter des huizes, verzorgt privé lessen, ook voor volwassenen trouwens. De privélessen kunnen alleen ter plekke geboekt worden, op basis van beschikbaarheid.
 • Pony wandelen
  Heb je zin om een stuk te gaan wandelen met één van de lieve pony's, dat kan! Terwijl jij op de pony zit en je ouder(s) de pony vasthouden, kun je een stuk gaan lopen over het campingterrein, op het stappad door het weiland of in de rijbak. Je kunt dit boeken op de boerderij.
 • Pony Diploma Arrangement
  Het Pony Diploma Arrangement gaat gewoon door. Het is wel belangrijk dat er een ouder is die in staat is met een pony te lopen en een klein stukje te rennen. Mocht je dat als ouder niet lukken, laat ons dat dan even weten bij aankomst, dan kunnen we iets anders regelen.
 • Dieren voeren en stallen schoonmaken
  Jullie kunnen gezellig mee met het voeren van de dieren en meehelpen in de stallen mag ook, graag zelfs ;-). Houdt wel rekening met elkaar en de afstandsnorm.
 • Met de boer op stap/ bij de boer(in) aan tafel
  Samen met boer Jan ga je van verse aardappelen en appels zelf heerlijke frietjes en appelmoes maken. En opeten natuurlijk!
 • Bootje huren
  Er kan zeker een bootje worden gehuurd. In de vaart kunnen jullie met het gezin heerlijk varen.
 • Dierenweide
  De dierenweide is tijdens jullie vakantie gewoon open, houd rekening met elkaar. en goed je handen wassen voor en na het knuffelen!
 • Kampvuur
  Niets is leuker dan de dag afsluiten bij het kampvuur. Terwijl de ouders gezellig met elkaar kletsen, zijn de kids druk in de weer met hout sprokkelen of marshmallows roosteren.
 • Overige diensten
  Ontbijt en BBQ pakket aan de tent kunnen jullie van tevoren bestellen en ook de broodjesservice is beschikbaar tijdens jullie verblijf. De boerderijwinkel is open. Daarnaast kunnen jullie bij de boer en boerin lekkere verse eitjes halen en als het lekker weer is zelfs ook nog een ijsje!
 • Check-out
  Vanwege hygiëne vragen we al onze gasten hun beddengoed zelf in de waszak te doen en bij vertrek in de waskar te gooien.