Waar slaap ik?Waar slaap ik?

Wat een ruimte hier in Drenthe! Terwijl de koeien grazen in het weiland, met op de achtergrond het mooie bos van Ruinen, geniet jij van de ruimte en het mooie uitzicht. 

Bij Hoeve Sonneclaer kun je kiezen uit 3 verschillende luxe tenten. Er zijn 15 luxe Safaritenten met toilet in de tent (douchen doe je in het verwarmde sanitairgebouw), 4 luxe Ranchtenten met de gave Hooi Hooi Badtrailer met bad en douche naast je tent of de 6 nog luxere Lodgetenten met badkamer in de tent. Keus genoeg dus!

Glamping in DrentheGlamping in Drenthe

Deze FarmCamps boerderij ligt aan een rustige weg en is omgeven door weilanden en akkers. Op loopafstand vind je een leuk bos met vennetjes en een watertje waar je kunt vissen.

De 25 luxe tenten liggen op 2 ruime velden achter de boerderij. Op het achterste veld, grenzend aan het weiland en uitkijkend op het bos, staan de 6 Lodgetenten, 4 Ranchtenten en 5 Safaritenten. Op het middelste veld staan de andere 10 Safaritenten. De tenten hebben allemaal uitzicht op het midden van het veld waar een aantal speelvoorzieningen en het kampvuur zijn.

Op het middelste veld en in de kleine boomgaard zijn ook 15 plaatsen waar mensen met hun eigen kampeermiddel kunnen logeren.