9,2
814 reviews

Beoordelingen FarmCamps MariekerkeBeoordelingen FarmCamps Mariekerke

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

9.0
Veken. Aankomst op Dinsdag 11 juni 2019 (Korte midweek na Pinksteren)
"Aardige boer en boerin. Wel erg jammer dat de hooischuur dicht was ivm veiligheidsvoorschriften. De aanwezigheid van hooischuur is mede bepalend geweest bij keu..." Lees verder
"Aardige boer en boerin. Wel erg jammer dat de hooischuur dicht was ivm veiligheidsvoorschriften. De aanwezigheid van hooischuur is mede bepalend geweest bij keuze voor deze camping. Bij andere boerderijen zag ik koeienstal kinderbezems zodat zij de boer konden 'helpen' met het aanvegen vh hooi. Dat zou voor deze boerderij ook leuk zijn. Het schapenscheren is best prijzig als je bedenkt dat n kind v 6 geen heel schaap scheert, na 20 sec klaar is en voornamelijk toekijkt hoe de boer het doet."
7.0
Vucinec. Aankomst op Dinsdag 11 juni 2019 (Korte midweek na Pinksteren)
"Prima, ondanks het slechte weer. Tent was weer erg prettig en schoon. Spelletjeskist was een bende."
9.0
Keer. Aankomst op Woensdag 29 mei 2019 (Hemelvaartweekend)
"Super leuk! De kinderen waren de hele dag op pad. Ook hebben ze veel geleerd van de boer en zelfs geholpen om een schaap te scheren!"
10.0
van Gils. Aankomst op Vrijdag 24 mei 2019 (Kort weekend)
"We zijn met onze vijf neefjes en nichtjes een weekend weggeweest en zij maar ook wij hebben heerlijk genoten in Mariekerke. Erg mooie tent (driedubbele hoogslap..." Lees verder
"We zijn met onze vijf neefjes en nichtjes een weekend weggeweest en zij maar ook wij hebben heerlijk genoten in Mariekerke. Erg mooie tent (driedubbele hoogslaper deed het erg goed bij de kids), volop skelters en een fantastische hooizolder plus overal dieren. Het was geweldig."
8.0
Grotendorst. Aankomst op Vrijdag 24 mei 2019 (Korte week voor Hemelvaart)
"Het verblijf was super. Een grote speeltuin en veel soorten skelters."
10.0
Stolze. Aankomst op Vrijdag 10 mei 2019 (Weekend)
"Superleuk!"
10.0
Heyman. Aankomst op Vrijdag 10 mei 2019 (Weekend)
"??n woord: top en voor herhaling vatbaar!"
9.0
Moyakine. Aankomst op Vrijdag 10 mei 2019 (Weekend)
"Erg fijn!"
8.0
Gruppen. Aankomst op Vrijdag 10 mei 2019 (Weekend)
""Heerlijk.We hadden een plek in de hoek van het veld met veel privacy door heggen maar toch oog op het speelveld voor de tent.We waren er met lammetjes dag,open..." Lees verder
""Heerlijk.We hadden een plek in de hoek van het veld met veel privacy door heggen maar toch oog op het speelveld voor de tent.We waren er met lammetjes dag,open dag, waardoor er een springkussen op "" ons"" veldje stond,wat onze zoon geweldig vond.En heerlijk om de zee op fiets/auto afstand te hebben,we zijn elke dag naar het strand geweest,een extra dementie.Heerlijk!""
10.0
Thoolen. Aankomst op Maandag 6 mei 2019 (Midweek)
"Geweldig"
1 2 3 4 5 6 ... 82