Je hoeft je geen seconde te vervelen!Je hoeft je geen seconde te vervelen!

Uit ervaring weten we dat jullie waarschijnlijk het erf niet afkomen. Gewoon omdat de kids het zo enorm naar hun zin hebben en zich geen minuut vervelen. En dan hebben de ouders het ook naar hun zin, toch?

Mocht je toch iets van de omgeving willen zien, dan biedt Walcheren van alles. Het meest bekend zijn natuurlijk de stranden en de leuke badplaatsen, maar ook Middelburg, Veere en Vlissingen zijn mooie plaatsen om te bezoeken. Ook voor kids.

WaterWater

  • Water Pret Weide

Op een warme dag hoef je het erf eigenlijk niet af. In de Water Pret Weide kunnen de kids heerlijk met water spelen en zich nat laten regenen door de verschillende sproeiers.

  • Strand Domburg en Zoutelande

Rondom de boerderij vind je heel veel mooie en leuke stranden. Het strand van Zoutelande met een heel lang zandstrand en mooie hoge duinen, ligt het meest in de buurt, op nog geen 5km afstand. Maar ook de bekende badplaats Domburg is nog geen 7km verwijderd van de boerderij. Kortom, vanuit FarmCamps Mariekerke zijn alle stranden van Walcheren zo te bereiken.

  • Zwemparadijs De Parel

Ook bij minder mooi weer kun je zwemmen. In Domburg bij zwemparadijs De Parel hebben ze een binnen- en buitenbad, peuterbad, 79 meter lange glijbaan, pelikaanduik, snelstromende rivier en een speel- en zonneweide.

SpelenSpelen

  • Het Arsenaal Piratenpark

Ontdek bij Het Arsenaal in Vlissingen hoe het leven er aan toe ging in de tijd van de piraten. Sta oog in oog met een echte haai, maak kennis met spannende piratenattracties en speur op 65 meter hoogte de Westerschelde af. 

  • Familiepretpark Mini Mundi

Het Familiepretpark Mini Mundi in Middelburg heeft een binnenspeeltuin, buitenspeeltuin, de gebouwen van Walcheren in miniatuur en diverse attracties. Met de Mini Mundi Express, een leuk treintje, kun je het hele park verkennen!

  • Glowgolf

Buiten een potje midgetgolf spelen kun je bijna overal, maar binnen, tussen de olifanten, tijgers en leeuwen kan toch echt alleen in Middelburg. De fluorescerende baan is volledig ingericht als jungle en wordt met blacklights verlicht.

NatuurNatuur

  • Reptielenzoo Iguana Vlissingen

Stap binnen in de wondere wereld van Reptielenzoo Iguana en sta oog in oog met de exotische bewoners. Enorme hagedissen, leguanen en slangen hebben hier hun thuis gevonden. De reptielenzoo vangt dieren op die niet meer terug kunnen naar de natuur.

  • Terra Maris

Terra Maris is hét museum voor natuur en landschap van Zeeland. Het ligt in het mooie natuurgebied de Manteling in Oostkapelle en er worden regelmatig leuke activiteiten voor kids georganiseerd zoals strandjutten.

CultuurCultuur

  • Delta Park Neeltje Jans

In Deltapark Neeltje Jans leer je alles over de geschiedenis van de Deltawerken en de kracht van wind en water. Stap in de orkaanmachine en voel de kracht van een orkaan of maak een rondvaart naar de Deltawerken. En super leuk voor de kids: de zeeleeuwenshow en de waterspeeltuin.

  • Zeeuws Maritiem MuZEEum

In dit leuke museum in Vlissingen kun je op allerlei manieren ervaren wat de zee betekent voor de Zeeuwen. Er is een leuke speurtocht en er zijn allerlei spelletjes. Probeer bijvoorbeeld maar eens een schip veilig naar de haven in Antwerpen te loodsen...