Waar slaap ik?Waar slaap ik?

Het Zeeuwse Walcheren staat bekend om zijn mooie stranden en de bekende steden Middelburg en Vlissingen. Op de boerderij van boer Jan en boerin Lydia is dit alles binnen handbereik. 

Bij Mariekerke kun je kiezen uit 3 verschillende luxe tenten. Er zijn 12 luxe Safaritenten met toilet in de tent (douchen doe je in het verwarmde sanitairgebouw), 5 nog luxere Lodgetenten met badkamer in de tent en 6 even zo luxe Barntenten met zelfs een bad in de tent. Keus genoeg dus!

Glamping in ZeelandGlamping in Zeeland

Deze FarmCamps boerderij ligt aan een rustige weg en is omgeven door weilanden en akkers. Op deze boerderij is het niet mogelijk om met een eigen kampeermiddel te logeren. Op 5km afstand vind je het heerlijke en ruime strand.

De luxe Safaritenten staan rondom een gezellig veld en kijken uit op de speelgelegenheden. Zo heb je de kids altijd in het zicht als je zelf geniet van de zon in je luie stoel. Vanuit de luxe Lodgetenten heb je een fantastisch uitzicht over het weiland waar de melkschapen en de vleeskoeien heerlijk grazen. De luxe Barntenten staan op een heerlijk veld langs de rand van de camping met een grote zandbak voor de kids. Hier heb je gegarandeerd privacy.