9,0
161 reviews
FarmCamps Op De Beemd
Zeeland, Noord-Brabant

Beoordelingen FarmCamps Op de BeemdBeoordelingen FarmCamps Op de Beemd

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

9.0
Wielsma. Aankomst op Maandag 12 augustus 2019 (Week)
"Ontzettend leuk ! Een hele warme ontvangst door de boer en boerin, we voelden ons direct thuis"
7.0
Van Adrichem. Aankomst op Vrijdag 9 augustus 2019 (Week)
"Heel leuk, de kinderen hebben genoten. Alleen bij op de beemd vonden we het jammer dat je geen konijn bij de tent mocht en de hooi hooi speelschuur stelde niks ..." Lees verder
"Heel leuk, de kinderen hebben genoten. Alleen bij op de beemd vonden we het jammer dat je geen konijn bij de tent mocht en de hooi hooi speelschuur stelde niks voor. Staan beide op de website vermeld. Kan beter aangepast worden!"
9.0
Slatius. Aankomst op Maandag 5 augustus 2019 (Week)
"Prima!!!"
8.0
Verton. Aankomst op Vrijdag 2 augustus 2019 (Week)
"We hebben het fantastisch gehad"
9.0
Broodbakker. Aankomst op Vrijdag 2 augustus 2019 (Week)
"Super relaxt"
8.0
Halma. Aankomst op Maandag 29 juli 2019 (Week)
"In vijf jaar tijd hebben we vijf verschillende boerderijen bezocht. Iedere boerderij heeft zijn identiteit wat het juist bijzonder maakt. We hebben ons prima ve..." Lees verder
"In vijf jaar tijd hebben we vijf verschillende boerderijen bezocht. Iedere boerderij heeft zijn identiteit wat het juist bijzonder maakt. We hebben ons prima vermaakt. We zijn begonnen toen de kinderen 6 en 4 jaar waren. Nu zijn ze 11 en 9. De boerderij blijft interessant, maar we merken dat de andere kinderen meestal een stuk jonger zijn en dat de aansluiting minder wordt. Waarschijnlijk was dit het laatste jaar."
8.0
Ter Harmsel. Aankomst op Maandag 29 juli 2019 (Week)
9.0
Bonten. Aankomst op Maandag 29 juli 2019 (Midweek)
"Super"
10.0
Mulder. Aankomst op Vrijdag 26 juli 2019 (Week)
"Zeer netjes, gastvrije mensen en een prachtige plek."
7.0
Broos. Aankomst op Vrijdag 26 juli 2019 (Week)
"Prima. Maar helaas door slecht slapend kindje eerder naar huis gegaan. Ik vond de speelfaciliteiten voor de kinderen er versleten of slecht verzorgd uitzien."
1 2 3 4 5 6 ... 17