9,1
126 reviews
FarmCamps Op De Beemd
Zeeland, Noord-Brabant

Beoordelingen FarmCamps Op de BeemdBeoordelingen FarmCamps Op de Beemd

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

9.0
Hofstede. Aankomst op Vrijdag 19 oktober 2018 (Kort weekend)
"Ons verblijf was geweldig! lekker rustig, leuke boer en boerin mooie omgeving bij een bos."
10.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 5 oktober 2018 (Kort weekend)
"Het was onze eerste ervaring met FarmCamps, en meteen voor herhaling vatbaar! Het was GE-WEL-DIG! Je kinderen op 3dagen tijd zien ontwikkelen tot echte boerenkn..." Lees verder
"Het was onze eerste ervaring met FarmCamps, en meteen voor herhaling vatbaar! Het was GE-WEL-DIG! Je kinderen op 3dagen tijd zien ontwikkelen tot echte boerenknechten, is fantastisch mooi om te zien. Boerin Monique en boer Peter zijn zeer gastvrij en enthousiast. Ze leren je alles over het dagelijkse leven, je kan zelfs mee helpen met het melken van de koeien (neem dan best een overall mee __). De geboorte van een kalfje maakte het weekend helemaal uniek. Bedankt voor deze prachtige belevenis"
9.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 21 september 2018 (Weekend)
""Goed, fijn, hartelijk, ontspannen en alle seizoenen in 3 dagen! Buitenkachel en barbecue konden we helaas niet gebruiken.Zon bij aankomst, enorm harde wind en ..." Lees verder
""Goed, fijn, hartelijk, ontspannen en alle seizoenen in 3 dagen! Buitenkachel en barbecue konden we helaas niet gebruiken.Zon bij aankomst, enorm harde wind en storm, en zelfs een beetje nachtvorst.En regen, veel regen.....De kinderen hebben enorm genoten van alle mogelijkheden op de boerderij.Ze hebben zelfs bij de geboorte van een kalfje mogen zijn.Veel plezier gehad van het kacheltje in de tent en de warme dekbedden!""
9.0
de Lange. Aankomst op Vrijdag 7 september 2018 (Weekend)
"Heel erg leuk, ruim opgezet, hartelijke familie, leuke interactie met de boer, boerin en de dieren."
10.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 7 september 2018 (Kort weekend)
"Geweldig! Peter en Monique zijn zeer gastvrij en de kinderen zijn dol op ze. Kunnen zich eindeloos vermaken met alles wat er te doen is op een boerderij."
9.0
Vogels. Aankomst op Vrijdag 24 augustus 2018 (Weekend)
"Heel leuk alleen jammer dat het koud was , dit weekend. Maar we hebben het prima opgelost door in de alegemene ruimte te gaan zitten. We hebben er ons 40 jarig ..." Lees verder
"Heel leuk alleen jammer dat het koud was , dit weekend. Maar we hebben het prima opgelost door in de alegemene ruimte te gaan zitten. We hebben er ons 40 jarig huwelijk gevierd voor de 7 kleinkinderen, met taart en spelletjes."
9.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 17 augustus 2018 (Weekend)
"Prima!"
9.0
Anoniem. Aankomst op Maandag 13 augustus 2018 (Midweek)
"uitstekend"
9.0
Anoniem. Aankomst op Maandag 13 augustus 2018 (Midweek)
"Geweldig!"
8.0
Bruijnes. Aankomst op Maandag 13 augustus 2018 (Midweek)
"Heel goed kids hebben erg genoten"
1 2 3 4 5 6 ... 13