Corona-maatregelen & activiteitenprogramma bij FarmCamps Op de BeemdCorona-maatregelen & activiteitenprogramma bij FarmCamps Op de Beemd

Deze boerderij is geopend. Wij zijn de afgelopen periode druk bezig geweest om te toetsen hoe wij jullie vakantie "corona-proof" kunnen maken. Om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen, bieden we de activiteiten bij Op de Beemd in aangepaste vorm aan:

 • De Tour de Boer
  Normaal gesproken leiden boer Peter en boerin Monique jullie rond op hun mooie boerderij. Omdat het lastig is om de 1,5 meter tijdens de rondleiding te waarborgen hebben ze voor nu een coole speurtocht opgezet waardoor je gelijk de hele boerderij leert kennen. De boerin legt jullie precies uit hoe het werkt als jullie aankomen.
 • BoerenPaspoort
  Bij het inchecken krijgen de kids het BoerenPaspoort. Hierin staan leuke en leerzame opdrachten die ze kunnen uitvoeren. Ze zijn helaas niet alle 50 mogelijk, maar er blijven er genoeg over.
 • Skelteren en spelen
  De kids kunnen de hele dag heerlijk skelteren en spelen in de coole boomhut op het campingterrein en jullie kunnen heerlijk naar het bos. Verder mogen de kinderen gewoon met elkaar spelen als ze regelmatig hun handen wassen voor en na het spelen.
 • Koeien uit de wei halen en koeien melken
  Jullie mogen meehelpen de koeien uit de wei te halen, zolang we met z’n allen goed letten op de 1,5 meter afstand. Mocht het echt te druk worden, dan doen we het even in overleg. Meehelpen met het melken van de koeien kan niet, maar vragen stellen hierover natuurlijk sowieso wel! Boer Peter of boerin Monique kunnen je op veilige afstand alles vertellen en leren over de koeien.
 • Dieren voeren
  De kids mogen zelfstandig de kippen, geiten en konijnen voeren.
 • Stallen uitmesten
  Willen jullie helpen de vloer aanvegen in de koeienstal en bij het jongvee, dat mag, graag zelfs ;-)! Jullie kunnen per gezin de stal in, check de mogelijkheden van tevoren even met de boerin.
 • Op stap met de boerin
  Lekker smullen!! Want er worden nog steeds heerlijk ijslolly’s gemaakt met verse room en fruit. Niet meer samen met de boerin, maar wel zelf bij jullie eigen tent! Jullie kunnen per tent de spullen ophalen bij boerin Monique. Zij heeft stap voor stap op papier uitgelegd hoe je helemaal zelf het ijs kunt maken. En daarna kunnen jullie het natuurlijk heerlijk opeten! Wil je liever knutselen dan heeft de boerin ook hele leuke knutselpakketjes voor bij de tent.
 • Knuffelschuur en dierenweide
  De dierenweide en knuffelschuur zijn tijdens jullie vakantie gewoon open, maar in plaats van met z’n allen tegelijk kunnen nu óf alleen de kinderen erin of kunnen jullie er per gezin in. Houd daarin rekening met elkaar. Wel goed je handen wassen voor en na het knuffelen!
 • Kampvuur
  Het gezamenlijk kampvuur gebeurt de komende weken in overleg met de gasten. Als de groep te groot is en er kan geen gepaste afstand worden gehouden, dan gaat het helaas niet door. Kunnen we wel de benodigde afstand bewaren, dan uiteraard wel!
 • Overige diensten
  BBQ aan de tent kan vooruit worden besteld, ontbijt is nog even niet beschikbaar. De boerderijwinkel is geopend, hetzelfde geldt voor de ijsverkoop. Er kan één gezin per keer naar binnen. Daarnaast kunnen jullie heerlijke verse melk bestellen bij de boer(in)!