Je hoeft je geen seconde te vervelen bij FarmCamps!Je hoeft je geen seconde te vervelen bij FarmCamps!

Uit ervaring weten we dat jullie waarschijnlijk het erf niet afkomen. Gewoon omdat de kids het zo enorm naar hun zin hebben en zich geen minuut vervelen. En dan hebben de ouders het ook naar hun zin, toch?

Mocht je toch iets van de omgeving willen zien, dan biedt dit mooie stukje Noordoost-Brabant van alles. Vanaf je tent loop je zo het Trentse Bos in waar je heerlijk kunt struinen. Iets verderop vind je het natuurgebied De Maashorst waar je niet alleen van de mooie natuur kunt genieten maar ook heerlijk kunt zwemmen.

Of bezoek leuke plaatsen zoals Uden of Grave, een oud stadje aan de Maas. En ben je gek van jachtvliegtuigen, vliegbasis Volkel ligt vlakbij. Maar wees gerust, ze oefenen niet 's avonds en in het weekend, dus je hebt er geen overlast van.

WaterWater

 • De Kriekeput

Ook bij minder mooi weer kun je in dit openluchtzwembad in Herpen terecht dankzij de overkapping. Met mooi weer gaat de kap natuurlijk open. Er is een kleine glijbaan, sproeiers en een waterval. Voor de kleine kids is er een peuterbad.

 • Golfbad Oss

Dit zwembad in Oss biedt volop speel- en zwemplezier met 3 spectaculaire glijbanen en het golfslagbad. Voor de kleintjes is er het superleuke Berenbad. En paps en mams kunnen genieten van het bubbelbad en de Turkse stoomcabines. 

 • Recreatieplas De Kuilen

Vlakbij Mill ligt dit recreatiegebied met een heerlijke zwemplas met zandstrand en strandpaviljoen. Goed om te weten, het zwemwater bij De Kuilen heeft het predicaat 'Uitstekend' gekregen! Dus je kunt hier veilig en heerlijk genieten van zand en water. 

SpelenSpelen

 • BillyBird Park Hemelrijk

Vlakbij de boerderij vind je dit superleuke recreatiepark waar zowel binnen als buiten van alles te beleven is. In het hart van het park is een prachtig strandbad. Rondom het strandbad is het survivalgebied met een touwenparcours, een supersnelle bootjesglijbaan, een klimberg en de achtbaan te vinden. Verder kunnen de kids uren spelen in Zeeroversland, de grote binnenspeeltuin met o.a. de familieglijbaan en botsautootjes. 

 • Hullie Speelboerderij

In Uden ligt deze keigezellige speelboerderij waar je zowel binnen als buiten kunt spelen. Leuke attracties zoals een klimvulkaan, skelterbaan, rodelbaan, monorail, springkussens en nog veel meer. 

 • Dierenpark Zie-Zoo

Bewonder de bewoners van dit bijzondere dierenpark in Volkel. Dit dierenpark is klein van oppervlak, maar groots van inhoud. Je vindt hier exotische dieren die je in Nederlandse dierentuinen vaak niet tegenkomt. 

NatuurNatuur

 • Docus de Das Avonturenpad

In de bossen bij Schaik vind je dit superleuke speel- leer- en wandelpad. Dit 1,5 km lange half verharde wandelpad leidt je langs leuke speelelementen waarbij je moet klimmen in bomen, spetteren met water, kruipen door grotten en je natuurkennis kunt testen met de vragen die langs de route staan. 

 • Trentse Bossen

De boerderij van de familie Stroeken grenst aan de Trentse Bossen, een bijzonder bos met een geschiedenis waar je zo vanuit je tent in loopt. Ooit was dit onderdeel van het militaire oefenterrein van vliegbasis Volkel. Je vindt hier nog de voormalige schietberg waar je nu heerlijk van af kunt rollen en rennen. Maar ook in de oorlog speelde het bos een rol blijkt uit Het Duitse Lijntje, een oud spoorlijntje dat je achter het bos tegenkomt.

 • Keent

Tussen Ravenstein en Grave aan de Maas vind je Keent, een mooi stuk natuur met een grote afwisseling tussen water, moeras, grasland, ruigte en bos. Je komt hier kuddes van grote grazers, paarden en (primitieve rassen) runderen tegen en daarnaast grote groepen ganzen en andere watervogels. Een beetje op safari in eigen land dus!

CultuurCultuur

 • Vestingstadjes Grave en Ravenstein

Grave is een eeuwenoud vestingstadje aan de Maas en is zeker een bezoek waard. Een monumentale binnenstad met leuke winkels en veel gezellige terrasjes. Ravenstein ligt wat meer stroomopwaarts aan de Maas. Een mooi stadje met een historisch stadsgedeelte met een molen, pittoreske huizen, oude stadspoorten uit de tijd van het kasteel van Ravenstein.  

 • Vliegbasis Volkel

Vliegbasis Volkel is één van de twee thuisbasissen van de F-16 en straks ook van de JSF. Vanaf de vliegbasis worden overdag testvluchten uitgevoerd, dus grote kans dat je af en toe een gevechtsvliegtuig kunt spotten. Ben je een echte fan, bezoek dan vliegbasis Volkel tijdens de Luchtmachtdagen of ga een kijkje nemen bij één van de spottersplaatsen.

 • Vestingstad Den Bosch

Iets verder rijden (een kleine 40 minuten) maar niet minder leuk is vestingstad Den Bosch. Fiets of wandel over de stadswallen, bezoek de Sint Jan of duik de Bossche onderwereld in en maak een rondvaart over de Binnendieze. En vergeet niet een overheerlijke Bossche Bol te eten bij Jan de Groot!