Waar slaap ik?Waar slaap ik?

In het buitengebied van het dorpje Zeeland, aan het eind van een doodlopende weg, ligt deze traditionele melkveehouderij van boer Peter, boerin Monique en hun 3 jonge kids. Een heerlijke, rustige plek waar je volop kunt genieten van de boerderij, de rust en het mooie bos direct naast de boerderij.

Bij Op de Beemd logeer je in één van de 4 luxe Barntenten. Onze nieuwste tent met eigen badkamer met bad en douche, een grote luxe keuken en de Hooi Hooi Slaapzolder. Ook kun je kiezen voor de luxe Farmtent, het zusje van de Barntent met dezelfde grote keuken, een eigen toilet en 6 slaapplaatsen waarvan 2 stapelbedden en een 2-persoonsbed. Douchen en afwassen doe je dan in de sanitair ruimte. 

Glamping in Noord-BrabantGlamping in Noord-Brabant

Op deze FarmCamps boerderij geniet je gegarandeerd van de rust en ruimte. Er zijn maar 8 luxe tenten, dus druk zal het nooit worden. De boerderij ligt aan het eind van een doodlopende weg in een super mooi en rustig gebied.

De luxe tenten staan rondom een gezellig en overzichtelijk veld. Vanaf de tenten heb je zicht op het kampvuur en de speeltoestellen. Direct naast het glampingveld ligt het Trenste bos waar je zo vanuit je tent in kunt lopen. Hoe gaaf is dat! 

Op deze boerderij is het niet mogelijk om met een eigen kampeermiddel te logeren. Wel is er een luxe vakantiewoning voor 8 personen die gehuurd kan worden. Het is niet mogelijk om eigen huisdieren mee te nemen naar deze boerderij.