9,3
231 reviews
FarmCamps Op Flakkee
Sommelsdijk, Goeree-Overflakkee

Beoordelingen FarmCamps Op FlakkeeBeoordelingen FarmCamps Op Flakkee

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

9.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 26 oktober 2018 (Kort weekend)
"Geweldig!"
9.0
Swibben. Aankomst op Maandag 22 oktober 2018 (Midweek)
"Het was een leerzame en gezellig ervaring. Van bang zijn voor een koe tot aan zelf melken in de melkput. Echt top en een hele fijne ervaring!!"
9.0
Helvensteijn. Aankomst op Maandag 22 oktober 2018 (Midweek)
"Ons verblijf op boerderij Op Flakkee was in 1 woord: fantastisch"
10.0
Louter. Aankomst op Vrijdag 19 oktober 2018 (Weekend)
"Het verblijf was ??n groot avontuur. De boer en boerin waren zo gastvrij. De kinderen mochten helpen bij veel werkzaamheden op de boerderij. De boer was enthous..." Lees verder
"Het verblijf was ??n groot avontuur. De boer en boerin waren zo gastvrij. De kinderen mochten helpen bij veel werkzaamheden op de boerderij. De boer was enthousiast en weet iedereen goed te benaderen. Het kampeerterrein is netjes met veel leermogelijkheden zoals skelters, waterspeelberg, trampolines, boomhut met kabelbaan, hooischuur en knuffelhok. De tent was netjes en compleet. We hebben genoten."
9.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 19 oktober 2018 (Weekend)
"Super"
10.0
Bouwmans. Aankomst op Maandag 15 oktober 2018 (Midweek)
"In ??n woord super. We hebben genoten van het kamperen en de leuke activiteiten die er (vooral voor de kinderen) te doen waren."
10.0
De Smit. Aankomst op Maandag 15 oktober 2018 (Midweek)
"Hooitastische! We hebben ontzettend genoten. We hebben gelachen, gespeeld, geleerd en genoten. We zijn vies geworden, hebben poep aan onze laarzen gehad en melk..." Lees verder
"Hooitastische! We hebben ontzettend genoten. We hebben gelachen, gespeeld, geleerd en genoten. We zijn vies geworden, hebben poep aan onze laarzen gehad en melk over onze armen en daarna heerlijk gedoucht. We hebben koeien gevoert, geaaid en gemolken. We hebben gelachen en gehuild toen we naar huis moesten. Kortom het was geweldig!"
9.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 12 oktober 2018 (Week)
"Perfect, ondanks de herfstvakantie was het weer nog super fijn. Dit maakt buiten zijn in de natuur geweldig, omgeven door dieren en vriendelijke mensen."
10.0
Euscher. Aankomst op Vrijdag 12 oktober 2018 (Week)
"Wundersch?n! Das war ein Urlaub f?r die komplette Familie samt Hund. Wir waren tiefenentspannt und sehr gl?cklich und zufrieden!"
9.0
Anoniem. Aankomst op Maandag 17 september 2018 (Midweek)
"Erg goed"
1 2 3 4 5 6 ... 24