Waar slaap ik?Waar slaap ik?

Goeree-Overflakkee hoort officieel bij Zuid-Holland, maar wordt eigenlijk gezien als het noordelijkste eiland van Zeeland. En dat klopt ook wel, want het eiland ademt en oogt Zeeuws. Het eiland wordt aan 3 kanten omringd door water: het Haringvliet, het Grevelingenmeer en de Noordzee. Met ruim 25km strand is er altijd wel een mooi plekje bij het water te vinden.

Van de drukte rondom de bekende badplaats Ouddorp heb je geen last, want de boerderij van de familie Groeneveld ligt in het buitengebied van Middelharnis, dé winkelstad van het eiland, op een steenworp afstand van de dijk langs het Haringvliet.

Bij Op Flakkee logeer je in één van de 20 luxe tenten. Je kunt kiezen uit de luxe Farmtent met toilet in de tent (douchen doe je in het spiksplinternieuwe sanitairgebouw), de luxe Ranchtent met de gave Hooi Hooi Badtrailer met bad en douche naast je tent, of de nog luxere Barntent met eigen badkamer in de tent. Volop luxe dus, nu alleen nog kiezen.........

Glamping op Goeree-OverflakkeeGlamping op Goeree-Overflakkee

De moderne melkveehouderij van boer Huibert en boerin Annet ligt helemaal vrij, in de polders vlakbij het Haringvliet. Een heerlijke rustige plek waar je kunt genieten van het boerenleven en van waaruit je het eiland kunt ontdekken.  

De 20 luxe tenten staan verdeeld over 4 veldjes die grenzen aan de grote speelweide waar de kids zich heerlijk kunnen uitleven of kunnen knuffelen met de dieren in de dierenweide. Achter de tenten grazen de schapen, pony's en koeien en in de verte zie je de statige bomen van de dijk langs het Haringvliet. 

Op deze boerderij is het niet mogelijk om met een eigen kampeermiddel te logeren.