9,2
14 reviews
FarmCamps Oranjepolder
Arnemuiden, Zeeland

Beoordelingen FarmCamps Oranjepolder

Deze boerderij is nieuw en heeft nog geen beoordelingen!

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

9.0
Martens. Aankomst op Vrijdag 5 juli 2019 (Weekend)
"leuk rustig, vrijheid voor de kinderen"
10.0
Janssen. Aankomst op Maandag 1 juli 2019 (Midweek)
"Erg goed"
9.0
van den Dries. Aankomst op Maandag 1 juli 2019 (Week)
"Super !! Hele vriendelijke hartelijke mensen en leuke activiteiten. Beslist een aanrader!"
9.0
De Vries. Aankomst op Vrijdag 28 juni 2019 (Weekend)
"Fijn! Dit was onze eerste farmcamps ervaring. We waren met een baby en een peuter, de laatste kon lekker spelen en voor de baby was het fijn eigen sanitair te h..." Lees verder
"Fijn! Dit was onze eerste farmcamps ervaring. We waren met een baby en een peuter, de laatste kon lekker spelen en voor de baby was het fijn eigen sanitair te hebben."
10.0
Starkey. Aankomst op Vrijdag 28 juni 2019 (Kort weekend)
"A wonderful restful, family weekend break in a gorgeous Barn tent. Farmers Gavin and Sentine made us all very welcome during our stay."
8.0
Muiderman. Aankomst op Maandag 29 april 2019 (Midweek)
"Het was een leuke vakantie."
8.0
Heusschen. Aankomst op Maandag 29 april 2019 (Midweek)
"Goed verblijf in mooie tenten. Zeer vriendelijk onthaal."
8.0
Verhoeven. Aankomst op Vrijdag 26 april 2019 (Week)
""De eerste nachten waaide het ontzettend hard (windkracht 7), dus het was koud in de tent. De verwarmde doucheruimte was juist die dagen niet verwarmd, deur en ..." Lees verder
""De eerste nachten waaide het ontzettend hard (windkracht 7), dus het was koud in de tent. De verwarmde doucheruimte was juist die dagen niet verwarmd, deur en dakramen stonden continue open. De vervelende ""zwembaddouche"" waarvan de temperatuur niet in te stellen was, elke 30 seconden uitging en minimaal water gaf, droeg niet bij aan ons welbevinden. De boerderij was prachtig, en de splinternieuwe tent goed ingericht. Boerin Sentine en haar man Gavin waren heel hartelijk. Bij het voeren van de geitjes besteedde Sentine er heel veel aandacht aan dat zoveel mogelijk kinderen aan de beurt kwamen, echt heel goed. Er waren volop skelters en fietsjes, en andere buitenspeelmogelijkheden. De speelschuur vond ik wat karig qua speelmogelijkheden, vooral voor kleinere kinderen. De spelletjeskist in de tent was fantastisch! De omgeving van de boerderij is prachtig, mooie natuur en Middelburg, Veere etc zijn maar op 5-6 km fietsafstand. Ook station van Arnemuiden vlakbij, dus ideaal als je met OV en fiets vakantie viert.""
10.0
Dorlandt. Aankomst op Vrijdag 26 april 2019 (Weekend)
"Geweldig"
10.0
Hentzen. Aankomst op Maandag 22 april 2019 (Week)
"Heerlijk. Sentine is dit jaar voor het eerst begonnen met Farmcamps, maar daar merk je niks van. Vol enthousiasme loopt ze rond. De activiteiten zijn erg leuk e..." Lees verder
"Heerlijk. Sentine is dit jaar voor het eerst begonnen met Farmcamps, maar daar merk je niks van. Vol enthousiasme loopt ze rond. De activiteiten zijn erg leuk en zijn goed georganiseerd."
1 2