9,1
69 reviews

Beoordelingen FarmCamps OranjepolderBeoordelingen FarmCamps Oranjepolder

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

9.0
de Bruijn. Aankomst op Vrijdag 31 juli 2020 (Weekend)
"Fantastische dagen gehad. Komen zeker terug."
9.0
Bekman. Aankomst op Maandag 20 juli 2020 (2 weken)
"Goed! Sentine en Gavin zijn betrokken bij de bezoekers en staan altijd klaar voor een praatje of tips over de omgeving. Op de camping is precies genoeg te doen ..." Lees verder
"Goed! Sentine en Gavin zijn betrokken bij de bezoekers en staan altijd klaar voor een praatje of tips over de omgeving. Op de camping is precies genoeg te doen voor kinderen tot en jaar of tien denk ik."
8.0
Bosje. Aankomst op Maandag 20 juli 2020 (11 nachten)
"Erg gezellig en goed verzorgt"
9.0
van den Herik. Aankomst op Maandag 22 juni 2020 (Midweek)
"Super leuke (mid)week gehad."
9.0
Olijslagers. Aankomst op Vrijdag 12 juni 2020 (Week)
"Wat een leuke camping! Kleinschalig, lieve boerin en leuke activiteiten (Dieren voeren, bolussen maken, lekker spelen met al het buitenspeelgoed!)"
9.0
Vaessen. Aankomst op Vrijdag 5 juni 2020 (Kort weekend)
"fantastisch! Enorm genoten allemaal!"
10.0
Korteland. Aankomst op Vrijdag 29 mei 2020 (Pinksterweekend)
"Prima in orde, alles was weer goed geregeld en genoeg te doen voor de kinderen"
9.0
Odekerken. Aankomst op Vrijdag 29 mei 2020 (Pinksterweekend)
"Heel fijn! Ontzettend aardige familie die de boerderij runt. Boerin Sentine is hartstikke energiek en betrokken en vriendelijk. Vriendelijke ontvangst. Fijne gr..." Lees verder
"Heel fijn! Ontzettend aardige familie die de boerderij runt. Boerin Sentine is hartstikke energiek en betrokken en vriendelijk. Vriendelijke ontvangst. Fijne grootte van camping (klein)."
9.0
Bouwman. Aankomst op Woensdag 20 mei 2020 (Hemelvaartweekend)
"Wij hebben een heerlijk verblijf gehad bij FarmCamps in Zeeland. Hele vriendelijke mensen en mooie tenten. De kinderen worden erg betrokken bij alles wat er ron..." Lees verder
"Wij hebben een heerlijk verblijf gehad bij FarmCamps in Zeeland. Hele vriendelijke mensen en mooie tenten. De kinderen worden erg betrokken bij alles wat er rondom de boerderij gebeurt."
10.0
van Uden. Aankomst op Vrijdag 15 mei 2020 (Korte week voor Hemelvaart)
"Heerlijk"
1 2 3 4 5 6 7