Corona-maatregelen & activiteitenprogramma bij FarmCamps OranjepolderCorona-maatregelen & activiteitenprogramma bij FarmCamps Oranjepolder

Voor alle activiteiten geldt dat het voor boerin Sentine heel lastig (en onwenselijk) is om afstand te houden tot de kinderen: als je hier bezwaar tegen hebt, graag even melden! Dan doet ze haar uiterste best om daar rekening mee te houden. De ouders moeten tijdens de activiteiten steeds zelf de 1,5 meter norm in de gaten houden richting de boerin en vooral ook richting de andere ouders.

 • De Tour de Boer
  Zolang een rondleiding over het erf nog niet persoonlijk kan, mag je de boerderij ontdekken door middel van een coole fotopuzzeltocht. Wanneer de regels het weer toestaan geeft boerin Sentine natuurlijk weer als vanouds bij ieder verblijf een Tour de Boer.
 • BoerenPaspoort
  Bij het inchecken krijgen de kids het BoerenPaspoort. Hierin staan leuke en leerzame opdrachten die ze kunnen uitvoeren.
 • Skelteren en spelen
  De kids kunnen heerlijk skelteren en fietsen op de boerderij. Verder mogen de kinderen tot 12 jaar gewoon met elkaar spelen bij het splinternieuwe speeltoestel en op de coole trampoline. Wel regelmatig je handen wassen voor en na het spelen.
 • Dieren voeren
  De kinderen mogen met het voeren van de dieren de hokken en de weide in. Voor de ouders is gebleken dat ze tijdens het voeren niet mee de hokken in kunnen, maar wel mee de weide in.
 • Platte wagen
  Boerin Sentine gaat regelmatig met de platte wagen en de trekker een rondje rijden om te vertellen over het landschap en de akkers. In verband met het waarborgen van de 1,5 meter afstand kan deze activiteit alleen doorgaan als het niet al te druk is.
 • Met de boerin op stap
  De kinderen leren over de gewassen op de boerderij, gaan tarwe malen en bolussen bakken. De activiteit wordt zo ingericht dat één van de ouders zijn/haar kind kan assisteren (dit is nodig bij kinderen onder de 6 jaar), en dat alle volwassenen wel de 1,5 meter afstand kunnen houden.
 • Dierenweide en knuffelschuur
  De dierenweide en knuffelschuur zijn tijdens jullie vakantie gewoon open. Ook hier geldt de 1,5 meter regel vanaf 12 jaar. Houd daarin rekening met elkaar. Wel goed je handen wassen voor en na het knuffelen!
 • Kampvuur
  De kinderen mogen heerlijk rond het kampvuur zitten en marshmallows roosteren! De ouders staan of zitten er een stukje achter en kunnen helpen waar nodig. Daarbij houden we de 1,5 meter in het oog.
 • Fietsen huren
  Check voor een heerlijk tochtje door het mooie Zeeuwse landschap even met de boerin wat de mogelijkheden zijn voor het huren van een fiets. De lokale fietsenmaker heeft van alles te huur, en probeert waar mogelijk de fietsen op locatie te brengen!
 • Overige activiteiten
  Afhankelijk van het aantal gasten, het weer en de leeftijd van de kids zal er op de boerderij worden gekeken naar wat voor andere activiteiten mogelijk zijn. Helaas kunnen we dat met de huidige maatregelen op voorhand niet aangeven.
 • Overige diensten
  Alle overige diensten zoals de warme broodjesservice, ontbijt en BBQ aan de tent kunnen van tevoren worden besteld en worden aan de tent gebracht. Wil je daar een vers eitje bij, hebben we ook! En heb je 's middags zin in een lekker ijsje, ook dat hebben we!