Corona-maatregelen & activiteitenprogramma bij FarmCamps OranjepolderCorona-maatregelen & activiteitenprogramma bij FarmCamps Oranjepolder

Deze boerderij is geopend. Wij zijn de afgelopen periode druk bezig geweest om te toetsen hoe wij jullie vakantie "corona-proof" kunnen maken.

Om alle corona-maatregelen te kunnen waarborgen, waaronder de 1,5 meter afstand, bieden we de activiteiten bij Oranjepolder in aangepaste vorm aan:

Let op: de prijzen van de aangepaste activiteiten kunnen afwijken van de standaardprijs, check dit bij aankomst even met de boer(in).

 • De Tour de Boer
  Normaal gesproken leiden boerin Sentine en boer Gavin jullie rond op hun mooie boerderij. Omdat het lastig is om de 1,5 meter tijdens de rondleiding te waarborgen, hebben Sentine en Gavin er een fotopuzzeltocht van gemaakt.
 • BoerenPaspoort
  Bij het inchecken krijgen de kids het BoerenPaspoort. Hierin staan leuke en leerzame opdrachten die ze kunnen uitvoeren. Ze zijn helaas niet alle 50 mogelijk, maar er blijven er genoeg over.
 • Skelteren en spelen
  De kids kunnen nog steeds heerlijk skelteren en fietsen op de boerderij. Verder mogen de kinderen tot 12 jaar gewoon met elkaar spelen bij het splinternieuwe speeltoestel en op de coole trampoline. Wel regelmatig je handen wassen voor en na het spelen.
 • Dieren voeren
  De kinderen mogen met het voeren van de dieren de weide in. De ouders moeten in verband met de 1,5 meter norm buiten de weide blijven. Gezinnen met hele kleine kinderen die nog begeleiding nodig hebben, krijgen een voerbakje om later zelf naar binnen te gaan. Dit zal moeten worden afgestemd met de boerin.
 • Platte wagen
  Boerin Sentine gaat regelmatig met de platte wagen en de trekker het land op. In verband met het waarborgen van de 1,5 meter afstand kan deze activiteit mogelijk niet doorgaan.
 • Met de boerin op stap
  Tarwe malen en bolussen bakken wordt heel moeilijk met de huidige 1,5 meter maatregelen. Doorgang van deze activiteit hangt af van de drukte op de boerderij.
 • Dierenweide en knuffelschuur
  De dierenweide en knuffelschuur zijn tijdens jullie vakantie gewoon open, maar in plaats van met z’n allen tegelijk kunnen jullie er of met alleen kinderen tot 12 jaar, of per gezin in. Houd daarin rekening met elkaar. Wel goed je handen wassen voor en na het knuffelen!
 • Kampvuur
  Als het niet te druk is op de boerderij, dan is er een gezamenlijk kampvuur waarbij we goed letten op de 1,5 meter afstand. Houd daarin rekening met elkaar.
 • Fietsen huren
  Check voor een heerlijk tochtje door het mooie Zeeuwse landschap even met de boerin wat de mogelijkheden zijn voor het huren van een fiets.
 • Overige activiteiten
  Afhankelijk van het aantal gasten, het weer en de leeftijd van de kids zal er op de boerderij worden gekeken naar wat voor andere activiteiten mogelijk zijn. Helaas kunnen we dat met de huidige maatregelen op voorhand niet aangeven.
 • Overige diensten
  Alle overige diensten zoals de warme broodjesservice, ontbijt en BBQ aan de tent kunnen van tevoren worden besteld en worden aan de tent gebracht. Wil je daar een vers eitje bij, hebben we ook! En heb je 's middags zin in een lekker ijsje, ook dat hebben we! Bovendien hebben de boer en boerin een lijstje beschikbaar met alle restaurants in Middelburg waar afhaal en bezorging mogelijk is, check dit bij aankomst even met de boerin.