Corona-maatregelen & activiteitenprogramma bij FarmCamps OranjepolderCorona-maatregelen & activiteitenprogramma bij FarmCamps Oranjepolder

Wij zijn de afgelopen periode druk bezig geweest om te toetsen hoe wij jullie vakantie "corona-proof" kunnen maken. Bij alle activiteiten wordt rekening gehouden met de 1,5 meter afstand en waar nodig bieden wij de activiteiten in aangepaste vorm aan. Let op: de prijzen van de aangepaste activiteiten kunnen afwijken van de standaardprijs, check dit bij aankomst even met de boer(in).

 • De Tour de Boer
  Tijdens ieder verblijf geeft boerin Sentine een Tour de Boer (boerenrondleiding) over hun erf. Dit keer niet persoonlijk, maar wel in de vorm van een hele coole fotopuzzeltocht.
 • BoerenPaspoort
  Bij het inchecken krijgen de kids het BoerenPaspoort. Hierin staan leuke en leerzame opdrachten die ze kunnen uitvoeren.
 • Skelteren en spelen
  De kids kunnen heerlijk skelteren en fietsen op de boerderij. Verder mogen de kinderen tot 12 jaar gewoon met elkaar spelen bij het splinternieuwe speeltoestel en op de coole trampoline. Wel regelmatig je handen wassen voor en na het spelen.
 • Dieren voeren
  De kinderen mogen met het voeren van de dieren de hokken en de weide in. Het is gebleken dat het voor de boerin heel lastig is om tijdens het voeren afstand te houden tot de kinderen: als je hier bezwaar tegen hebt, graag even melden! Dan doet ze haar uiterste best om daar rekening mee te houden. De ouders moeten tijdens het voeren steeds zelf de 1,5 meter norm in de gaten houden richting de boerin en de andere ouders. Dit betekent in de praktijk dat ze niet mee de hokken in kunnen, maar wel mee de weide in.
 • Platte wagen
  Boerin Sentine gaat regelmatig met de platte wagen en de trekker het land op. In verband met het waarborgen van de 1,5 meter afstand kan deze activiteit mogelijk niet doorgaan.
 • Met de boerin op stap
  Tijdens het tarwe malen en het bolussen bakken is het heel lastig voor de boerin om 1,5 meter afstand te bewaren tot de kinderen. De activiteit wordt zo ingericht dat één van de ouders zijn/haar kind kan assisteren (dit is nodig bij kinderen onder de 7 jaar), en dat alle volwassenen wel de 1,5 meter afstand kunnen houden.
 • Dierenweide en knuffelschuur
  De dierenweide en knuffelschuur zijn tijdens jullie vakantie gewoon open. Ook hier geldt de 1,5 meter regel vanaf 12 jaar. Houd daarin rekening met elkaar. Wel goed je handen wassen voor en na het knuffelen!
 • Kampvuur
  Als het niet te druk is op de boerderij, dan is er een gezamenlijk kampvuur waarbij we goed letten op de 1,5 meter afstand. Houd daarin rekening met elkaar.
 • Fietsen huren
  Check voor een heerlijk tochtje door het mooie Zeeuwse landschap even met de boerin wat de mogelijkheden zijn voor het huren van een fiets.
 • Overige activiteiten
  Afhankelijk van het aantal gasten, het weer en de leeftijd van de kids zal er op de boerderij worden gekeken naar wat voor andere activiteiten mogelijk zijn. Helaas kunnen we dat met de huidige maatregelen op voorhand niet aangeven.
 • Overige diensten
  Alle overige diensten zoals de warme broodjesservice, ontbijt en BBQ aan de tent kunnen van tevoren worden besteld en worden aan de tent gebracht. Wil je daar een vers eitje bij, hebben we ook! En heb je 's middags zin in een lekker ijsje, ook dat hebben we!