FarmCamps Oranjepolder
Arnemuiden, Zeeland

Je hoeft je geen seconde te vervelen!Je hoeft je geen seconde te vervelen!

Uit ervaring weten we dat jullie waarschijnlijk het erf niet afkomen. Gewoon omdat de kids het zo enorm naar hun zin hebben en zich geen minuut vervelen. En dan hebben de ouders het ook naar hun zin, toch?

Mocht je toch iets van de omgeving willen zien, dan biedt Walcheren van alles. Het meest bekend zijn natuurlijk de leuke badplaatsen met hun fijne stranden, maar ook Middelburg, Veere aan het Veerse meer en Vlissingen zijn mooie plaatsen om te bezoeken. Ook voor kids.

WaterWater

 • Veerse Meer

Het Veerse Meer ligt op nog geen 2 kilometer van Oranjepolder. Het was ooit een zeearm en nu is het een watersportparadijs. Zo kun je er ook heerlijk zwemmen. De oevers zijn er ondiep en dat maakt het extra geschikt voor gezinnen met kids. Daarnaast kun je er ook prima surfen, kanoën, zeilen of vissen. Of maak een rondvaart langs de talloze onbewoonde eilandjes.

 • Kanoa outdoor & events

Dit outdoor- en evenementencentrum lig aan het Veerse Meer. Je kunt hier niet alleen kanovaren en suppen, maar ook klimmen en katapult schieten.

 • Stranden Zoutelande, Domburg en Banjaard

Op ongeveer 20 minuten van de boerderij vind je heel veel mooie en leuke stranden. Het strand van Zoutelande met een heel lang zandstrand en mooie hoge duinen, maar ook Domburg en Banjaard zijn heerlijke strandlocaties!

SpelenSpelen

 • Het Arsenaal Piratenpark

Ontdek bij Het Arsenaal in Vlissingen hoe het leven er aan toe ging in de tijd van de piraten. Sta oog in oog met een echte haai, maak kennis met spannende piratenattracties en speur op 65 meter hoogte de Westerschelde af. 

 • Familiepretpark Mini Mundi

Het Familiepretpark Mini Mundi in Middelburg heeft een binnenspeeltuin, buitenspeeltuin, de gebouwen van Walcheren in miniatuur en diverse attracties. Met de Mini Mundi Express, een leuk treintje, kun je het hele park verkennen!

 • Klok'uus

Deze binnen- en buitenspeeltuin in 's-Heer Arendskerke, op nog geen kwartier rijden van de boerderij, is geschikt voor kleine en grotere kids. Van ballenbak, zandbak en skelterbaan tot de Freefall -glijbaan en loopbrug van 6 meter hoog! Bij het Klok’uus hebben ze het allemaal.

NatuurNatuur

 • Berkenhof Tropical Zoo

Ontdek dieren in de mini-jungle, ga ondergronds in de Fossielenmijn, sta oog in oog met reusachtige dinosaurussen en ontdek allerlei soorten vlinders in de vlindertuin. Genoeg van de diertjes? Dan vermaken de kids zich sowieso in de indoor speeltuin of het Buitenspeelbos van deze attractie in Kwadendamme.

 • Terra Maris

Terra Maris is hét museum voor natuur en landschap van Zeeland. Het licht in het mooie natuurgebied de Manteling in Oostkapelle en er worden regelmatig leuke activiteiten voor kids georganiseerd zoals strandjutten.

 • Reptielenzoo Iguana Vlissingen

Stap binnen in de wondere wereld van Reptielenzoo Iguana en sta oog in oog met de exotische bewoners. Enorme hagedissen, leguanen en slangen hebben hier hun thuis gevonden. De reptielen zoo vangt dieren op die niet meer terug kunnen naar de natuur.

CultuurCultuur

 • Historisch Veere

Veere heeft een rijk verleden. Struin door de smalle straatjes met kinderkopjes, bekijk de statige handelshuizen, de Grote Kerk en het beroemde Stadhuis en vergeet niet een bezoekje te brengen aan Museum Veere. Eindig je dag met een hapje eten in een van de vele restaurants of op een terras aan het water.

 • Delta Park Neeltje Jans

In Deltapark Neeltje Jans leer je alles over de geschiedenis van de Deltawerken en de kracht van wind en water. Stap in de orkaanmachine en voel de kracht van een orkaan of maak een rondvaart naar de Deltawerken.

 • Zeeuws Maritiem MuZEEum

In dit leuke museum in Vlissingen kun je op allerlei manieren ervaren wat de zee betekent voor de Zeeuwen. Er is een leuke speurtocht en er zijn allerlei spelletjes. Probeer bijvoorbeeld maar eens een schip veilig naar de haven in Antwerpen te loodsen...