Waar slaap ik?Waar slaap ik?

Op het Zeeuwse Walcheren tussen het prachtige Veerse Meer en Middelburg ligt de in 1618 drooggelegde Oranjepolder. En in dit voormalig Kroondomein van de Oranjes ligt pronkstuk en rijksmonument boerderij Oranjepolder, thuis van boerin Sentine en archeoloog Gavin.

Bij Oranjepolder kun je kiezen uit 2 verschillende luxe tenten. Er zijn 4 luxe Safaritenten met eigen toilet. Douchen doe je in het oude varkenskot wat volledig omgebouwd is tot sanitair gebouw én heerlijk verwarmd is. Daarnaast staan er ook nog 4 luxe Barntenten met daarin eigen toilet én ligbad en niet te vergeten een vaatwasser in de volledig ingerichte keuken. Keuze genoeg dus.

Glamping in ZeelandGlamping in Zeeland

Deze FarmCamps boerderij ligt aan een rustige weg en is omgeven door weilanden en akkers. Op nog geen 2 km afstand ligt het Veerse Meer waar je heerlijk kunt zwemmen en watersporten en wat vanwege de ondiepe oevers uitermate geschikt is voor gezinnen met kinderen.

Op het erf staat het woonhuis van de familie en de prachtige immens grote schuur. Achter en naast de grote monumentale schuur liggen vier veldjes. Op het rustige achterste veld staan de 8 luxe Safari- en Barntenten met een wijds uitzicht over het akkerland.

Het veld aan de voorzijde en het centrale veld direct achter de schuur bieden plek voor gasten met een eigen kampeermiddel. Op het centrale veld staan ook de speeltoestellen, zodat de kids altijd ‘zichtbaar’ zijn.