Handig & LekkerHandig & Lekker

Hoe handig en lekker is dat. Je ontbijtje wordt door boerin Durkje aan je tent bezorgd. En heb je zin in een avondje BBQ-en, ook daar hoef je het erf niet voor af. Boerin Durkje regelt het allemaal voor je! Op de boerderij is ook een kleine boerderijwinkel waar je allerlei basis levensmiddelen en lekkernijen kunt kopen.  En iedere dag bakt boerin Durkje verse broodjes, die je kunt bestellen bij de receptie. Handig toch! 

Geen zin in stapels wasgoed bij thuiskomst? Bestel dan het Handdoekenpakket en huur het enige echte FarmCamps boerenoverall voor de kids. Zien ze er net zo uit als de boer en worden hun kleren ook niet zo vies!

Al deze extra's kun je tijdens het boeken al gelijk bestellen. Maar natuurlijk kun je het ook ter plekke nog regelen.

Mmmmmmm, lekker!Mmmmmmm, lekker!

Ontbijt aan tent

Een kakelvers boeren ontbijt aan je tent bezorgd met verse broodjes, melk, sap, eitjes om zelf te bereiden en natuurlijk diverse soorten beleg.

Volwassenen € 8,- p.p. Kids € 5,50 p.p.

Ook lekker!Ook lekker!

Boeren BBQ of Gourmetten

Voor een gezellig avondje BBQ-en krijg je een overheerlijk vleespakket van de ambachtelijke slager, salade, brood, sausjes en natuurlijk wat lekkers voor de kids. De barbecue, inclusief houtskool, is bij de prijs inbegrepen.

Zit het weer tegen of hou je niet zo van BBQ? Ga dan gezellig samen gourmetten. Boerin Durkje regelt de bakplaat, heerlijke stukjes vlees, stokbrood, sausjes en salades.

Volwassenen € 18,- p.p. Kids € 8,- p.p.

Lokale specialiteitLokale specialiteit

Stolwijkse Kaas(fondue)

Wist je dat Stolwijk bekend staat om de Stolwijkse kaas? En dat ze daar ook heerlijke (kruiden)kaasfondue van maken? Bij boerin Durkje kun je een compleet kaasfondue pakket bestellen inclusief stokbrood, verschillende soorten rauwkost en natuurlijk gebruik van een fondueset.

Volwassenen € 18,- p.p. Kids € 8,- p.p.

Da's handigDa's handig

  • Babypakket

Geen gesleep met eigen babyspullen. In het babypakket zit een bedje, kinderstoel en aankleedkussen. Het bedlinnen moet je wel zelf meenemen. € 16,- per pakket.

  • Verhuur Boeren Kinderoverall

Het ziet er niet alleen heel cool uit zo'n mooie rode overall, maar de kleren blijven ook lekker schoon. € 7,50 per overall.

  • Handdoekenpakket 

Geen zin om handdoeken mee te sjouwen en te wassen bij thuiskomst? Huur dan het luxe handdoekenpakket. Per pakket krijg je een grote en een kleine dikke, witte handdoek. € 5,- per pakket.

  • Boeren Beddenopmaak

Bij aankomst gelijk in een gespreid bedje stappen? Dat kan. Voor € 5,50 per bed worden de bedden alvast voor je opgemaakt.