Waar slaap ik?Waar slaap ik?

Wow, wat een weids uitzicht! Als je uit je tent stapt zie je alleen maar weiland, slootjes en grazende koeien en schapen. Dat is het mooie polderlandschap van het Groene Hart. 

Bij Stolkse Weide logeer je in één van de 10 luxe Safaritenten of de 10 nog luxere Lodgetenten. De gezellige Safaritenten zijn van alle gemakken voorzien en hebben een eigen toilet. Douchen doe je in het splinternieuwe sanitair gebouw. En als je net dat beetje extra luxe wilt, dan zit je helemaal goed in de Lodgetent met eigen badkamer!

Glamping in Zuid-HollandGlamping in Zuid-Holland

De luxe tenten staan op 2 ruime velden, met in het midden een sloot waar dé eye catcher, de mega Water Pret Weide, in een uitgediepte sloot is gebouwd. De sloot is rondom afgezet met een hek, dus het erf is absoluut veilig voor kleine kids.

Rondom het veld zie je de koeien en schapen grazen en de eendjes zwemmen in de slootjes. Iedere avond lopen de koeien in colonne achter de tenten langs om gemolken te worden. 

Deze FarmCamps boerderij ligt aan een rustig, doodlopend polderweggetje aan de rand van het dorp en is omgeven door weilanden. Op loopafstand ligt het dorp Stolwijk met winkels en restaurantjes. Op deze boerderij kun je niet met een eigen kampeermiddel logeren.