9,1
711 reviews

Beoordelingen FarmCamps 't LooveldBeoordelingen FarmCamps 't Looveld

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

10.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 15 juni 2018 (Kort weekend)
"geweldig!"
10.0
Ettekoven. Aankomst op Vrijdag 15 juni 2018 (Kort weekend)
"Fantastisch! Vriendelijke mensen, erg nette tent en prachtige omgeving. Op het terrein was van alles te doen. Wij, en vooral ons zoontje, hebben genoten!"
9.0
Lindeman. Aankomst op Vrijdag 15 juni 2018 (Kort weekend)
"(H)eerlijk ontspannend, de kinderen wilden niet meer weg!"
10.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 15 juni 2018 (Weekend)
"Wij hebben een heerlijk weekend gehad met onze dochter van bijna 2 jaar. Boer Johan en boerin Matine hebben een heerlijke boerderij met volop speelmogelijkheden..." Lees verder
"Wij hebben een heerlijk weekend gehad met onze dochter van bijna 2 jaar. Boer Johan en boerin Matine hebben een heerlijke boerderij met volop speelmogelijkheden en kleine dieren voor de allerkleinsten."
9.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 15 juni 2018 (Kort weekend)
"Top!"
10.0
en Kuipers. Aankomst op Vrijdag 25 mei 2018 (Weekend)
"Geweldig! Wat een prachtige boerderij en ontzettend veel gastvrijheid, we hebben enorm genoten!"
9.0
Moyakine. Aankomst op Vrijdag 25 mei 2018 (Kort weekend)
"Geweldig! Het voldeed aan alle verwachtingen, en meer dan dat. We hebben wel geboft met het weer"
10.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 18 mei 2018 (Pinksterweekend)
"Heel fijn!!"
10.0
van der Beek. Aankomst op Vrijdag 18 mei 2018 (Pinksterweekend)
"Wij hebben een heerlijk verblijf gehad. Leuke opdrachten om te doen lekker veel speelgoed om mee te spelen voor de kids en een hele vriendelijke leiding."
9.0
Nijhof. Aankomst op Vrijdag 18 mei 2018 (Pinksterweekend)
"Het was een mooi weekend. De kids hebben zich heerlijk vermaakt op de boerderij met de skelters, trampoline en de dieren. Ook het ijs maken viel in de smaak. Ti..." Lees verder
"Het was een mooi weekend. De kids hebben zich heerlijk vermaakt op de boerderij met de skelters, trampoline en de dieren. Ook het ijs maken viel in de smaak. Tijdens de rondleiding werd ons veel en met passie verteld over het boerenleven. Wij zijn fan van farmcamps!"
1 2 3 4 5 6 ... 72