Corona-maatregelen & activiteitenprogramma bij FarmCamps 't LooveldCorona-maatregelen & activiteitenprogramma bij FarmCamps 't Looveld

Deze boerderij is geopend. Wij zijn de afgelopen periode druk bezig geweest om te toetsen hoe wij jullie vakantie "corona-proof" kunnen maken.

Om alle corona-maatregelen te kunnen waarborgen, waaronder de 1,5 meter afstand, bieden we de activiteiten bij 't Looveld in aangepaste vorm aan:

 • De Tour de Boer
  Normaal gesproken leiden Boer Johan en Boerin Matine jullie rond op hun mooie boerderij. Omdat het lastig is om de 1,5 meter tijdens de rondleiding te waarborgen hebben ze voor nu een interactieve rondleiding met QR codes opgezet, heel cool!
 • BoerenPaspoort
  Bij het inchecken krijgen de kids het BoerenPaspoort. Hierin staan leuke en leerzame opdrachten die ze kunnen uitvoeren. Ze zijn helaas niet alle 50 mogelijk, maar er blijven er genoeg over.
 • Skelteren en spelen
  De kids kunnen de hele dag heerlijk skelteren en fietsen op de boerderij. Verder mogen de kinderen gewoon met elkaar spelen bij de speeltoestellen als ze regelmatig hun handen wassen voor en na het spelen.
 • Koeien uit de wei halen en koeien melken
  Iedereen kan meehelpen de koeien uit de wei te halen, zolang we met z’n allen goed letten op de 1,5 meter afstand. Meehelpen met het melken van de koeien kan niet, maar vragen stellen hierover natuurlijk sowieso wel! Boer Johan of boerin Matine kunnen je op veilige afstand alles vertellen en leren over de koeien.
 • Dieren voeren
  De kids van boerin Matine en boer Johan gaan gezellig met jullie de dieren voeren. Op het activiteitenbord kun je precies lezen wanneer jullie mogen helpen.
 • Stallen uitmesten
  Willen jullie helpen de stal uitmesten, dat mag, graag zelfs ;-)! Jullie kunnen per gezin de stal in, check de mogelijkheden van tevoren even met de boerin.
 • Op stap met de boerin
  Jummie! Jullie gaan yoghurt maken van verse melk. Niet meer samen met de boerin, maar wel zelf in jullie eigen tent! Jullie kunnen je hiervoor opgeven bij de boerin en dan per tent de spullen bij haar ophalen. Zij heeft stap voor stap uitgelegd hoe je helemaal zelf de yoghurt kunt maken. En daarna kunnen jullie het natuurlijk heerlijk opeten!
 • Pony’s borstelen en versieren
  We gaan samen met de kids de pony’s borstelen en versieren. Let ook hier weer op de 1,5 meter!
 • Ponyritje
  Voor de pony fans organiseert dochter Annemarie leuke ponyritjes van een half uur. Je kunt dit gelijk boeken bij aankomst.
 • Fietsverhuur
  Je kunt fietsen huren in het dorp. Let op dat het in de vakantieperiodes erg druk kan zijn.
 • Kinderboerderij en dierenweide
  De dierenweide en kinderboerderij zijn tijdens jullie vakantie gewoon open, maar in plaats van met z’n allen tegelijk kunnen jullie er per gezin in. Houd daarin rekening met elkaar. Wel goed je handen wassen voor en na het knuffelen!
 • Kampvuur
  Ja zeker is er een gezellig kampvuur. Er is genoeg plek voor jullie allemaal om de 1,5 meter afstand te kunnen hanteren.
 • Overige diensten
  Alle overige diensten zoals ontbijt en BBQ aan de tent kunnen van tevoren worden bijgeboekt. De broodjesservice is ook beschikbaar tijdens jullie verblijf en de boerderijwinkel is geopend. Daarnaast kunnen jullie heerlijke verse eitjes en verse melk halen bij de boer(in)!