Waar slaap ik?Waar slaap ik?

Wow, wat een uitzicht! Als je uit je tent stapt zie je zover als je kunt kijken alleen maar weiland en bos. Dit is echt een uniek plekje, met veel rust, ruimte en natuur waar je letterlijk wakker wordt tussen de koeien. 

Bij ’t Looveld kun je kiezen uit 3 verschillende luxe tenten. Er zijn 13 luxe Safaritenten met toilet in de tent (douchen doe je in het verwarmde sanitairgebouw), 7 luxe Ranchtenten met de gave Hooi Hooi Badtrailer met bad en douche naast je tent of de 2 nog luxere Lodgetenten met badkamer in de tent. Keus genoeg dus!

Glamping in DrentheGlamping in Drenthe

Deze FarmCamps boerderij ligt aan een rustige, doodlopende weg en is omgeven door weilanden en akkers. Op loopafstand vind je een leuk bos met vennetjes en een hunebed.

De luxe tenten staan verdeeld over 2 ruime velden en kijken uit over de weilanden met grazende koeien en schapen of het gezellige centrale Kamp(s)vuur. Op beide velden staan speeltoestellen waardoor je de kids altijd in het zicht hebt. Hoe fijn is dat! Er is ook een veldje met 8 plaatsen waar mensen met hun eigen kampeermiddel kunnen logeren.