8,8
388 reviews

Beoordelingen FarmCamps 't OortjeshekBeoordelingen FarmCamps 't Oortjeshek

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

7.0
Vd Berg. Aankomst op Vrijdag 5 juli 2019 (Weekend)
"Helaas was ons vijfde verblijf bij een Farmcamps boerderij wat tegengevallen. Als je op stap gaat met kinderen moeten ze wel kunnen spelen."
9.0
Hogenstein. Aankomst op Vrijdag 5 juli 2019 (Weekend)
"Erg leuk, leerzaam voor de kinderen en heel ontspannen."
8.0
Elshof. Aankomst op Vrijdag 24 mei 2019 (Kort weekend)
""Goed. Tent was erg mooi en groot en voorzien van alle gemakken. Speelmogelijkheden op het veld waren ook goed. Het Sanitairgebouw vonden wij erg tegenvallen. W..." Lees verder
""Goed. Tent was erg mooi en groot en voorzien van alle gemakken. Speelmogelijkheden op het veld waren ook goed. Het Sanitairgebouw vonden wij erg tegenvallen. Wisselvallige douche, vaak geen toiletpapier. Er staat op de site dat er een speelweide is met dieren. Maar die is er niet. De speelweide is de Hooihooi speelschuur. Hierin zitten konijnen en varkentjes, maar kunnen niet geaaid worden. Dat was jammer""
8.0
Baker. Aankomst op Vrijdag 17 mei 2019 (Kort weekend)
"Goed maar de hooi hooi schuur was niet echt veilig. De kinderen kunnen, door de slinger op het verkeerde moment te lossen, op de omheining van het kippenhok of ..." Lees verder
"Goed maar de hooi hooi schuur was niet echt veilig. De kinderen kunnen, door de slinger op het verkeerde moment te lossen, op de omheining van het kippenhok of varkenshok vallen. Dit was de 5de Farmcamps boerderij waar we logeerden. Er waren heel weinig producten in het boerderijwinkeltje."
9.0
Hartemink. Aankomst op Vrijdag 17 mei 2019 (Kort weekend)
"Geweldig!"
7.0
Dingemanse. Aankomst op Maandag 29 april 2019 (Midweek)
"rdelijk"
9.0
Scheerders. Aankomst op Maandag 29 april 2019 (Midweek)
"Super leuk!"
8.0
van Wijnen. Aankomst op Maandag 29 april 2019 (Midweek)
"Prettig"
8.0
Weustman. Aankomst op Vrijdag 26 april 2019 (Weekend)
"Heel prettig, leuke locatie en een heel erg goede sfeer"
10.0
Coolsma. Aankomst op Vrijdag 26 april 2019 (Week)
"we hebben echt een heerlijk verblijf gehad. De kinderen waren de hele dag buiten aan het spelen. En ik heb genoten daarvan. Ik kan niet zeggen van de rust, want..." Lees verder
"we hebben echt een heerlijk verblijf gehad. De kinderen waren de hele dag buiten aan het spelen. En ik heb genoten daarvan. Ik kan niet zeggen van de rust, want een camping vol kinderen is niet echt rustig. Maar dat de jongens zo heerlijk bezig waren en allerlei leuke activiteiten konden meemaken gaf me ook de nodige ontspanning."
1 2 3 4 5 6 ... 39