Handig & LekkerHandig & Lekker

Hoe handig en lekker is dat. Je ontbijtje wordt door boerin Hendrika aan je tent bezorgd. En heb je zin in een avondje BBQ-en, ook daar hoef je het erf niet voor af. Boerin Hendrika regelt het allemaal voor je! Op de boerderij is ook een kleine boerderijwinkel waar je allerlei basis levensmiddelen en lekkernijen kunt kopen. En op zaterdag en in de vakantie kun je ook verse broodjes bestellen. Handig toch.

Geen zin in stapels wasgoed bij thuiskomst? Bestel dan het Handdoekenpakket en huur het enige echte FarmCamps boerenoverall voor de kids. Zien ze er net zo uit als de boer en worden hun kleren ook niet zo vies!

Al deze extra's kun je tijdens het boeken al gelijk bestellen. Maar natuurlijk kun je het ook ter plekke nog regelen.

Mmmmmmm, lekker!Mmmmmmm, lekker!

Ontbijt aan tent

Een kakelvers boeren ontbijt aan je tent bezorgd met verse broodjes, melk, sap, yoghurt, eitjes om zelf te bereiden en natuurlijk diverse soorten beleg.

Volwassenen € 8,- p.p. Kids € 5,50 p.p.

Ook lekker!Ook lekker!

Boeren BBQ

Voor een gezellig avondje BBQ-en kun je een overheerlijk vleespakket met hamburgers, worstjes, spiesjes en biefstuk van de koeien van eigen boerderij bestellen. Het gebruik van een barbecue, inclusief houtskool of gas, is bij de prijs inbegrepen.

Prijs € 35,- per pakket

Da's handigDa's handig

  • Babypakket

Geen gesleep met eigen babyspullen. In het babypakket zit een bedje, kinderstoel en aankleedkussen. Het bedlinnen moet je wel zelf meenemen. € 16,- per pakket.

  • Verhuur Boeren Kinderoverall

Het ziet er niet alleen heel cool uit zo'n mooie rode overall, maar de kleren blijven ook lekker schoon. € 7,50 per overall.

  • Handdoekenpakket 

Geen zin om handdoeken mee te sjouwen en te wassen bij thuiskomst? Huur dan het luxe handdoekenpakket. Per pakket krijg je een grote en een kleine dikke, witte handdoek. € 5,- per pakket.