Je hoeft je geen seconde te vervelen!Je hoeft je geen seconde te vervelen!

Uit ervaring weten we dat jullie waarschijnlijk het erf niet afkomen. Gewoon omdat de kids het zo enorm naar hun zin hebben en zich geen minuut vervelen. En dan hebben de ouders het ook naar hun zin, toch?

Mocht je toch iets van de omgeving willen zien, dan biedt dit mooie stukje midden Nederland van alles. De grote steden Utrecht en Amsterdam, veel water, mooie polders, bijzondere oude plaatsjes zoals Breukelen, Woerden en Haarzuilens en ook vertier voor kids. Voor ieder wat wils.

WaterWater

  • Recreatieterrein Oortjespad

Op nog geen 300m van de boerderij vind je dit heerlijke recreatieterrein met een peuterbad, speeltoestellen en speelweiden en een grote visplas. Er zit ook een leuke kinderboerderij bij. Bij mooi weer hoef je dus niet ver te lopen voor wat verkoeling.

  • Batensteinbad Woerden

Ook bij minder mooi weer kun je zwemmen. In Woerden vind je een overdekt zwembad met een 25 meter wedstrijdbad, een recreatiebad met wildwatergedeelte en glijbaan.

  • Nieuwkoopse en Vinkeveense plassen

Binnen 15 minuten ben je bij één van deze twee mooie plassen waar je allerlei soorten bootjes kunt huren. Van kano's, elektrische bootjes tot zeilboten.

SpelenSpelen

  • Geertjeshoeve

In Haarzuilens vind je een superleuke "beleefboerderij" waar je de 100 melkgeiten kunt knuffelen en voeren. En natuurlijk zien en proeven wat er van de geitenmelk allemaal voor lekkers wordt gemaakt. 

  • Archeon

Altijd al willen boogschieten en zwaardvechten? Kom dan naar Archeon in Alphen aan den Rijn en ontdek de wereld van de geschiedenis… Ga mee terug naar de prehistorie, de Romeinse tijd en de middeleeuwen. Een dagje uit vol actie en plezier! 

  • BatensteinBuiten

BatensteinBuiten is de grootste spetter-, sport- en speelplaats in Woerden met een supergave waterspeeltuin, 12-holes midgetgolf, een zandspeelplaats, tokkelbaan, airtrampoline, een heerlijk terras en nog veel meer! En gratis toegankelijk.

NatuurNatuur

  • Vogelpark Avifauna

Avifauna heeft meer dan 1800 vogels van over de hele wereld. Je kunt zelf Australische lori's voeren, een kijkje nemen bij de pinguïns en door de tropische jungle van de Filipijnenhal lopen en kijk hoeveel verschillende losvliegende vogels je kunt tellen. Daarnaast is er genoeg speelplezier in de speeltuin. 

  • Pitch & Putt Golf Kameryck

Op 300m vanaf de boerderij ligt Kameryck, een mooie plek aan het water, waar je kunt golfen. Er is een kleine 18-holes golfbaan waar je zowel als beginner en gevorderde terecht kunt. En de huur van het materiaal zit bij de prijs inbegrepen, dus je hoeft zelf niets mee te nemen. 

CultuurCultuur

  • Kasteel de Haar

Voor kinderen is Kasteel de Haar in Haarzuilens het ultieme sprookjesslot. Er is geen kind dat zich niet even ridder of prinses voelt bij het zien van het kasteel. Ga het park in om de avontuurlijke speurtocht te doen of dwaal door het doolhof. 

  • Spoorwegmuseum Utrecht

Het Spoorwegmuseum is niet zomaar een museum, het is een belevenis voor het hele gezin! Je kunt niet alleen de mooie historische treinen bekijken, er is van alles te doen en te beleven. De verschillende 'werelden' van het museum vertellen het verhaal van bijna 175 jaar aan spoorwegen in Nederland.