Waar slaap ik?Waar slaap ik?

Het hart van Nederland is echt mooi groen! Aan de rand van het dorpje Kanis, omgeven door weilanden en slootjes, ligt de boerderij van boer Wibe en boerin Hendrika. Het is een compact en daardoor lekker overzichtelijk erf. Zo kun je je kids altijd in de gaten houden, terwijl jij geniet van een boekje op de veranda.

Bij FarmCamps 't Oortjeshek logeer je in één van de 10 luxe Safaritenten. De gezellige Safaritenten zijn van alle gemakken voorzien en hebben allemaal een eigen toilet in de tent. Douchen doe je in het verwarmde sanitair gebouw. 

Glamping in UtrechtGlamping in Utrecht

Deze FarmCamps boerderij ligt aan een kleine, doorgaande polderweg en aan een sloot waar je zo in een kano kunt stappen voor een leuk tochtje. Rondom de boerderij zie je de koeien grazen. Op loopafstand vind je een heerlijke zwemplas met peuterbad.

De luxe tenten staan op een ruim veld met fruitbomen en kijken uit op de speeltoestellen. Hierdoor heb je de kids altijd in het zicht. Hoe lekker is dat! Op het veld zijn ook 8 plaatsen waar mensen met hun eigen kampeermiddel kunnen logeren.