FarmCamps Vorstenbosch
Vorstenbosch, Noord-Brabant

Je hoeft je geen seconde te vervelen!Je hoeft je geen seconde te vervelen!

Uit ervaring weten we dat jullie waarschijnlijk het erf niet afkomen. Gewoon omdat er op FarmCamps Vorstenbosch zo veel te doen is en de kids zich geen minuut vervelen. En dan hebben de ouders het ook naar hun zin, toch?

Mocht je toch iets van de omgeving willen zien, dan is er in de buurt van de boerderij van alles te doen. Zo kun je in het prachtige natuurgebied de Bedafse Bergen heerlijk wandelen, hutten bouwen of van de zandduinen roetsjen. Of ga mee met een van de fluisterboten over rivier de Aa en leer alles over de omgeving.

WaterWater

  • Strandbad BillyBird Park Hemelrijk

Zin in een dagje strand? Op een kwartiertje rijden van de boerderij vind je BillyBird Park Hemelrijk in Volkel waar je lekker op het strand kan liggen zonnen of kunt zwemmen in de zwemplas. Bij Hemelrijk vind je ook een grote speeltuin, waar de kinderen zich eindeloos kunnen vermaken.

  • Zwembad Laco Veghel

Op 10 minuten rijden van de boerderij vind je buitenzwembad Laco in Veghel met een grote ligweide, glijbaan, duikplank en een apart peuterbad.
Is het wat minder mooi weer? In het centrum van Veghel vind je een binnenzwembad met sauna, stoombad en een bubbelbad.

  • Met een fluisterboot over de Aa

Op 5 kilometer van de boerderij kun je bij de Kildonkse molen mee met een vaartocht op een fluisterboot. Met deze stille boot vaar je over rivier de Aa van de molen naar Kasteel Heeswijk en weer terug. Tijdens de vaartocht vertelt de gids je van alles over de molen, het kasteel en de geschiedenis van de omgeving van de kleine rivier de Aa.

SpelenSpelen

  • Klimpark Uden

Avontuurlijk ingesteld? Bij Klimpark Uden kunnen kinderen (en volwassenen) vanaf 8 jaar via verschillende routes en obstakels tot wel 7 meter hoogte klimmen en van een super lange en hoge tokkelbaan af roetsjen. Voor de kleintjes vanaf 4 jaar is er op de grond een mini klimpark, zodat ook zij lekker kunnen klauteren.

  • Speelbos Docus de Das avonturenpad

Het betoverde Docus avonturenpad loopt door een speelbos met een spannend verhaal. Aan het begin van het 1,5 km lange pad wordt het sprookje verteld en de speelelementen onderweg zorgen voor veel speelplezier. Ook leuk om te weten, quizliefhebbers kunnen bij de entree de Natuur Kennis Quiz vragen meenemen en deze tijdens de wandeling beantwoorden!

  • Speelparadijs Hullie

Bij speelparadijs Hullie in Uden is niks te gek. Spelen in de ballenbak, klimmen op de klimvulkaan, springen op de trampolines, golfen, skelteren of zelfs outdoor lasergamen. Het kan hier allemaal. Terwijl de kids heerlijk spelen, zitten de ouders te genieten van een drankje en een hapje van de uitgebreide kaart.

NatuurNatuur

  • Natuurcentrum de Maashorst

In Nistelrode, op zo’n 8 kilometer van de boerderij, vind je natuurcentrum de Maashorst. Hier leer je van alles over het natuurgebied en kun je heerlijk wandelen in de prachtige natuur, het kabouterpad volgen of lekker spelen in de speeltuin.

  • De Bedafse Bergen

In natuurgebied De Bedafse Bergen, ongeveer 4 km van de boerderij, vind je bossen met oeroude bomen en zandvlaktes met stuifduinen die wel tot 15 meter hoog kunnen worden. Ga hutten bouwen in de bossen of roetsj van de coole zandheuvels af.

CultuurCultuur

  • Kasteel Heeswijk

Dompel je onder in de bijna duizendjarige geschiedenis van Kasteel Heeswijk. Dit kasteel uit de 11de eeuw is een voormalig waterburcht en heeft een rijke geschiedenis. Kinderen kunnen de torens beklimmen of op ontdekkingstocht met een van de twee speurtochten.

  • De Meierijsche Museumboerderij

Ga terug in de tijd op museumboerderij de Meijerij. Je ontdekt hier hoe er gewerkt en geleefd werd op een boerderij tussen 1900 en 1930 in de Brabantse Meierij. Na een bezoekje aan het museum is het goed toeven op het terras met een kop koffie (of glaasje ranja) mét Brabantse peperkoek.