FarmCamps Vorstenbosch
Vorstenbosch, Noord-Brabant

Waar slaap ik bij FarmCamps Vorstenbosch?Waar slaap ik bij FarmCamps Vorstenbosch?

In het buitengebied van het Brabantse dorpje Vorstenbosch ligt de moderne alpacaboerderij van boerin Anne, boer Willem-Mathijs en hun 2 jonge kids. Een mooie plek waar je volop kunt genieten van de boerderij, de rust en het mooie bos vlakbij de boerderij.

Bij FarmCamps Vorstenbosch kun je kiezen uit 2 verschillende luxe tenten. Ga je voor één van de 4 Ranchtenten met unieke Hooi Hooi Badtrailer naast je tent. Of kies je voor de luxe Barntenten met eigen badkamer met ligbad, een grote luxe keuken met vaatwasmachine en de Hooi Hooi Slaapzolder?

Glamping in Noord-BrabantGlamping in Noord-Brabant

Op deze FarmCamps boerderij geniet je gegarandeerd van de rust en ruimte. Dat wordt relaxen in het gezellige Brabantse Vorstenbosch. De 15 luxe tenten staan speels opgesteld over een gezellig veld met veel ruimte en privacy én uitzicht op de alpacaweides.

In de Alpacabar verwelkomen boer Willem-Mathijs en boerin Anne in het weekend ook dagjesmensen, voor bijvoorbeeld een alpaca-wandeling. Het veld met de luxe tenten is uiteraard wel afgescheiden van de Alpacabar

Op deze boerderij is het niet mogelijk om met een eigen kampeermiddel te logeren. Wel is er een luxe vakantiewoning voor 6 personen die gehuurd kan worden. Het is niet mogelijk om eigen huisdieren mee te nemen naar deze boerderij.