Verkoeling bij FarmCampsVerkoeling bij FarmCamps

We mogen dan wel bekend staan als 'koel kikkerlandje', tropische dagen kent Nederland (gelukkig!) ook. En laten onze boeren en boerinnen voor zulke dagen de leukste activiteiten bedenken. Van glijden op een zeepbaan tot een heus zwembad van hooibalen. 

Water Pret WeideWater Pret Weide

De Water Pret Weides staan garant voor heel veel waterplezier. Over de wiebelige loopbrug naar de overkant, elkaar nat gooien met emmers water of gewoon lekker zwemmen. Het kan allemaal! 

De Water Pret Weide is op FarmCamps Stolkse Weide, Geele Bosch en Mariekerke. Welke boerderij ga jij uitproberen?

ZwembadjesZwembadjes

Het opblaasbadje in de tuin kennen we allemaal. Maar een opblaasbadje op een boerenerf, vlakbij je luxe tent en als het even meezit omringd door boerderijdieren? Nee dat maak je niet iedere dag mee en daarom extra leuk! 

Op veel van onze boerderijen zijn opblaasbadjes. Mocht je nou zéker willen weten dat je van je eigen zwembad bent voorzien? Dan mag je natuurlijk ook je eigen meenemen. 

Hooibalen zwembadHooibalen zwembad

Aan creativiteit geen gebrek. Sommige boeren en boerinnen trekken alles uit de kast voor de beste en gekste manier om de warme dagen door te komen, Floor van FarmCamps BoeBaDoe weet daar wel raad mee. Want hoeveel mensen ken jij die in een hooibalen zwembad gezwommen hebben. Precies :-D 

ZeepbaanZeepbaan

Hoef je niet per se in het water te liggen maar is een beetje uitdaging wat jij zoekt, dan is de zeepbaan iets voor jou. Een zeepbaan van 10 meter lang is niks (fijn die ruimte op de boerderij) en uitermate geschikt om snelheidsrecords te verbreken! Laat je ons je beste tijd weten?

Varen Varen

Op sommige boerderijen is er in de buurt een watertje, meer of sloot waar je met bijvoorbeeld de kano op avontuur kan gaan. Je kunt heerlijke tochtjes maken, direct vanaf de boerderij. 

Bij FarmCamps 't Oortjeshek, Stolkse Weide en Fleur Stables kun je een kano of bootje huren en er lekker op uit. 

Dagje naar 't strandDagje naar 't strand

Oké het is niet echt óp de boerderij, maar soms voelt het zo wel. Op meerdere FarmCamps boerderijen zit je namelijk zo dicht bij het strand, dat je de zilte zoute lucht en de wind in je haren wel even móet voelen. 

Dichtbij FarmCamps Op Flakkee, De Kamperhoek, Five Star en Mariekerke kun je met je voeten door het zand wandelen.