Wij zorgen voor de 'glam' in glamping!

GlampingGlamping

Wil je wel kamperen maar liever niet de comfort van thuis opgeven? Dan is glamping echt iets voor jou!
Het woord glamping is een samenvoeging van de woorden camping en glamour. Kortom: heerlijk luxe kamperen zonder zorgen. Je kunt genieten van het buitenleven zonder de comfort van je eigen huis op te geven. Het is soms zelfs luxer dan thuis!

Luxe overnachten op een boeren glampingLuxe overnachten op een boeren glamping

Op de boerderijen van FarmCamps kun je in luxe overnachten bij de boer. Onze glamping accommodaties met veel ruimte en heerlijke bedden voldoen aan al je wensen. Met de moderne voorzieningen (elektriciteit, warm water, keuken met gasfornuis en niet te vergeten de kachels in de tent) is het heerlijk vakantie vieren. De Ranchtenten hebben zelfs een privé badkamer met bad en douche naast de tent; de Hooi Hooi Badtrailer!

Er worden in en rondom de boerderijen allerlei activiteiten georganiseerd. Iedereen kan meedoen. De kids vermaken zich en leren spelenderwijs over het boerenleven. ‘s Avonds kun je gezellig samen barbecueën bij de tent of een boekje lezen bij de houtkachel op de veranda.

Vervelen is geen optieVervelen is geen optie

Er is bij FarmCamps dus genoeg te doen voor jong en oud. Is het weer even iets minder mooi? In een luxe Safaritent, FarmtentLodgetent, Ranchtent of Barntent heeft iedereen voldoende ruimte om zich te vermaken. Lekker lezen op een comfortabele bank of spelletjes doen aan een grote familietafel. Het kan allemaal. De luxe Lodgetenten hebben zelfs een HooiHuys voor de kids en alle accommodaties zijn uitgerust met een goed gevulde Jumbo-Spellenkist. Vervelen is dus geen optie op onze glampings!

Waarom glamperen?Waarom glamperen?

Een eigen wc en douche of bad en genoeg ruimte om je binnen te vermaken. Dat zijn de voornaamste redenen dat mensen ervoor kiezen te gaan glamperen. Een accommodatie waarin je fatsoenlijk rechtop kunt staan. Waar je van alle gemakken bent voorzien en waar je het sanitair niet met anderen hoeft te delen. Glamperen = luxe kamperen.