Met de "kudde" naar de boerderij!

Groep zoekt FarmCamps boerderijGroep zoekt FarmCamps boerderij

Wist je dat je FarmCamps boerderijen voor een deel of in zijn geheel kunt afhuren? Een onvergetelijk en bijzonder boerenavontuur waarbij de hele FarmCamps boerderij in zijn geheel tot jullie beschikking staat. Of het nu met je familie, vrienden of met collega's is... 

Samen met onze boeren en boerinnen maken we een programma op maat om jullie een verblijf te bezorgen waar nog lang over zal worden nagepraat.

Van een Boergondische BBQ tot en met een Tour de Boer of één van de vele andere leuke dingen.

Een FarmCamps boerderij kun je al in zijn geheel afhuren vanaf 4 tenten. Er zijn boerderijen waar je zelfs met meer dan 100 personen kunt logeren.

Wist je dat je 5 tot 10% korting op de tenthuur krijgt bij het boeken van 3 of meer tenten?Wist je dat je 5 tot 10% korting op de tenthuur krijgt bij het boeken van 3 of meer tenten?

Accommodatie voor familie en vriendenAccommodatie voor familie en vrienden

Naar welke vorm groepsaccommodatie in Nederland gaat jouw voorkeur? Ga je voor een Safaritent, Farmtent, Ranchtent, Barntent of een Lodgetent? Of misschien wel voor een mix? Alles is mogelijk.

Wanneer je een groepsaccommodatie van drie tenten of meer boekt in Nederland, ontvang je (afhankelijk van de periode in het seizoen) 5 tot 10% korting.