Een extra lang weekend puur genieten!

Hemelvaart bij FarmCampsHemelvaart bij FarmCamps

Op de boerderij valt genoeg te beleven tijdens Hemelvaart. Spelen in de Hooi Hooi Speelschuur, klauteren op de Tractor Banden Klimtoren, koeien melken met de boer of koekjes bakken en ijs maken met de boerin. Met je nieuwe vriendjes ontdek je ieder hoekje van de boerderij terwijl pap en mam heerlijk ontspannen in de hangmat of op de veranda bij de zeer luxe tent.

Hemelvaart valt komend jaar op 10 mei. Dat is één week na de officiële meivakantie. Veel scholen plakken er nog een extra week vrij achteraan en de kans is dan ook groot dat de kids met Hemelvaart nog een week extra vrij hebben. Een prima moment dus om wat extra vrije dagen op te nemen en er een week tussenuit te gaan.

En mocht zo lang nu toch niet lukken, dan boek je gewoon het extra lange Hemelvaartweekend en rijden jullie op je gemak woensdag na werk naar de boerderij.

Luxe en comfortLuxe en comfort

Kamperen is geen ‘kramperen’. Al onze tenten zijn speciaal zo ontworpen voor de gasten die nog even moeten wennen aan kamperen. Of juist voor de pro’s die nu wel een keer dat zogenaamde ‘glamping’ willen uitproberen om te zien of het echt zoveel verschilt.

En dat doet het… Alle tenten hebben een eigen toilet in de tent en daarnaast standaard verwarming, heerlijke bedden en een keuken met gasfornuis en stromend water.

Willen jullie iets meer comfort, bekijk dan ook onze tenten met eigen douche en/ of ligbad.

Bekijk hieronder de allerlaatste tenten. Welke boerderij kies jij?Bekijk hieronder de allerlaatste tenten. Welke boerderij kies jij?

Hemelvaart Hemelvaart #1
201805091600|Hemelvaart
Je slaapt in een 6-Persoons Lodgetent
Aankomstdatum:Woensdag 9 mei 2018
Verblijfsduur:Hemelvaartweekend (wo-ma)
Boek direct
Hemelvaart Hemelvaart #2
201805091600|Hemelvaart
Je slaapt in een 6-Persoons Lodgetent
Aankomstdatum:Woensdag 9 mei 2018
Verblijfsduur:Hemelvaartweekend (wo-ma)
Boek direct
Hemelvaart Hemelvaart #3
201805091600|Hemelvaart
Je slaapt in een 6-Persoons Lodgetent
Aankomstdatum:Woensdag 9 mei 2018
Verblijfsduur:Hemelvaartweekend (wo-ma)
Boek direct

Wat is Hemelvaart eigenlijk?Wat is Hemelvaart eigenlijk?

Op Hemelvaartsdag wordt binnen het christendom herdacht dat Jezus naar God in de hemel ging. Dit was negenendertig dagen nadat hij was opgestaan uit de dood. De viering maakt deel uit van de paascyclus en daarin is Hemelvaartsdag dus eigenlijk zelfs de veertigste paasdag. Hemelvaartsdag valt altijd op een donderdag, tien dagen vóór Pinksteren.

Dit jaar valt Hemelvaart op 10 mei. Dat is net na de officiële meivakantie, maar de kans is groot dat school ook deze week nog een extra week vakantie heeft ingepland. En zo niet, dan kan iedereen sowieso weer heerlijk genieten van een extra lang weekend glamping op één van onze boerderijen.

Grappig weetje: De vroegst mogelijke datum is 30 april, de laatst mogelijke is 3 juni. Een behoorlijk verschil dus.