Herfst op de boerderij...
In de buitenlucht zijn is altijd leuker!

Herfstvakantie op de boerderijHerfstvakantie op de boerderij

Waar kun je beter van de herfst genieten dan op het platteland. Het is namelijk net zo gezellig en warm en knus als thuis, maar dan leuker ;-)! Want of het nu regent of waait, saai wordt het zeker niet en ook in de herfst vliegt de dag voorbij. 

Ga met de boer mee de koeien melken, of met de boerin samen kniepertjes bakken. En wat dacht je van hutten bouwen in de Hooi Hooi Speelschuur of konijnen knuffelen in de knuffelschuur. 

En mocht het nu echt iets kouder zijn, dan kruip je gezellig met z'n allen bij de kachel in de tent en wordt het tijd om die supergave spelletjeskist te ontdekken. Die zit namelijk bomvol spelletjes waarmee jullie zo een week zoet zijn. Speel samen Mens erger je niet, de toren van Pisa en Pim Pam Petten of kies één van de andere spellen. 

De FarmCamps boeren zijn er klaar voor en laten zich niet tegenhouden door een beetje kou of regen. Dus hop, pak die laarzen in en op naar de boerderij met het hele gezin. 

Wat is de Fijn Weer Garantie van FarmCamps?Wat is de Fijn Weer Garantie van FarmCamps?

Logeren bij FarmCamps is altijd leuk en onze tenten zijn geschikt voor alle weertypes, maar wij snappen dat je niet altijd het weer krijgt waarop je hebt gehoopt.

Bijvoorbeeld als het hele dagen regent of wanneer het buiten zo koud is dat onze kachels en heerlijke dekbedden niet meer voldoende warmte bieden. Daarom hebben wij de Fijn Weer Garantie van FarmCamps. Deze geldt voor alle aankomsten van maart t/m oktober!

Lees hier wanneer en hoe je gebruik kunt maken van deze gratis service van FarmCamps.

Klik op jouw regioblok om de beschikbaarheid te checken per periode