Doe mee en win! Maak kans op 1 van de tien boerderijvakanties bij FarmCamps

Wil jij ook graag een keer logeren bij de boer. En dan ook nog eens in een luxe tent met alles erop en eraan? Dat kan!

Heb jij één van de wereldgerechten van Knorr gekocht met daarin een flyer met unieke code? Dan maak je niet alleen kans op een weekend op de boerderij, maar kun je ook sparen voor een flinke korting op jouw boerenavontuur. Iedere flyer is €10,- waard en je kunt sparen voor kortingen tot €50,-!

Wie weet logeer jij straks op één van de prachtige boerenbedrijven van FarmCamps en leer je alles over het leven op de boerderij!

N.B. Mocht je problemen hebben met het invoeren van de actiecode of werkt de actiecode niet, neem dan per mail contact op met reservering@farmcamps. Vermeld in de mail, je contactgegevens, de code en eventueel een foto van de code. Dan checken wij wat er mis gaat!

Gewonnen?

Lever je code in

We hebben je naam en e-mailadres nodig om je actiecode en totale spaarwaarde te registreren.*

Hoe werkt het?

  • Koop een Knorr. Wereldgerecht met actieflyer Je kunt zo vaak mee doen als je wilt!
  • Vul hiernaast de actiecode en jouw gegevens in en lever officieel jouw unieke code in.
  • Bij elke actiecode die je op deze pagina inlevert ding je mee voor 1 van de 10 vakanties bij de boer.
  • Knorr verloot gedurende de actieperiode 10 x een vakantie bij de boer. Heb jij gewonnen, dan stuurt Knorr jou een e-mail.
  • De actie loopt tot 2 december 2018. Voor de loting kun je jouw actiecodes tot 2 december 2018 inleveren. Heb jij na 2-12-2018 nog een actieverpakking gekocht? Dan maak je geen kans meer op een vakantie, maar kun je jouw spaarwaarde nog altijd opwaarderen en verzilveren tot 28 februari 2019.

Spaarwaarde checken

Check spaarwaarde

Wil je weten hoeveel je al hebt gespaard? Check dan hier je spaarwaarde!

Wat kun je winnen?

Je wint een FarmCamps boerderijvakantie ter waarde van €499,- in een luxe tent naar keuze!!

  • De €499,- is inclusief tenthuur, reserveringskosten, eindschoonmaak, bedlinnen en toeristenbelasting. Overige kosten waaronder handdoeken en extra activiteiten op de boerderij zijn niet inbegrepen bij het hierboven genoemde bedrag van €499,-.
  • De vakantie is te boeken in seizoen 2019, van 29 maart 2019 tot 28 oktober 2019 op basis van beschikbaarheid. De minimale verblijfsduur is twee nachten.
  • De prijs is niet te gebruiken in combinatie met andere acties, promoties of kortingen en ook niet (deels) in te wisselen tegen contanten. 

Deze actie wordt uitgevoerd door Unilever en FarmCamps.

* De privacy policy van Unilever is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens door Unilever. Klik hier voor de Unilever Privacy Policy

* De privacy policy van FarmCamps is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens door FarmCamps. Klik hier voor de FarmCamps Privacy Policy

Voor de Actievoorwaarden van 'Win een reis naar de boer' klik hier.