Voor échte mannen

Meer voor mannen bij FarmCamps!Meer voor mannen bij FarmCamps!

Vrouwlief kon het zo goed verkopen. Maar als je heel eerlijk bent klinkt het allemaal best zoet: koeknuffelen, kalfjes voeren, eieren rapen en als klap op de vuurpijl de snoezige dwergezels helpen borstelen met jullie kids. Super schattig, super mannelijk. Not. 

Wij snappen het natuurlijk dat je best even met jullie kleine spruit de kalfjes wilt aaien en vooruit, die ezels zijn ook wel heel aandoenlijk. Maar om nou je hele vakantie tussen de schattige dieren door te brengen, dát was nou weer net niet het plan van een boerenavontuur...

Wij weten wat échte mannen willenWij weten wat échte mannen willen

Om je even te laten weten dat wij echt aan je denken, hebben wij dan ook een overzicht wat échte mannen op de boerderij kunnen beleven!

  • Vissen
  • Skelteren (en nu niet zeggen dat je dat niet stiekem leuk vindt)
  • Bbq'en (het moment van het jaar dat jij je kookkunsten kan laten zien. Lees: punten scoren!)
  • Voetballen
  • Vuurtje stoken
  • Traktor rijden (hij gaat misschien niet zo snel als een Ferrari, maar je moet het een keer gedaan hebben)
  • Bier drinken (oké dit kan overal, maar in de buitenlucht smaakt het echt beter)

VissenVissen

Iedere man heeft ooit in z'n leven wel eens gevist. Samen met z'n vader toen hij klein was of met vrienden. Op de boerderijen
Stolkse WeideFleur Stables en De Kamperhoek is vissen iets wat je niet mag overslaan. 

Bbq'enBbq'en

Ja, hét moment van het jaar om je kookskills te laten zien. De meeste mannen houden niet zo van koken, maar bbq'en is een ander verhaal. Daar komen stukken vlees bij kijken en laten wij dáár nou net van houden. Een vlees-, of vispakket bestel je vooraf of op de boerderij. 

SkelterenSkelteren

Uit ervaring weten wij dat niet alleen de kleine jongentjes het leuk vinden om op de skelter te racen. Vaak genoeg scheuren de papa's net zo hard langs als hun zoon of dochter. Niks mis mee, skelters hebben wij toch genoeg op onze boerderijen

VoetballenVoetballen

Op al onze boerderijen is er ruimte om even lekker een balletje te trappen. Soms zelfs bijna tússen de koeien! De vaders die een wedstrijd spelen, kids tegen de vaders, of ouderwets vliegende keep. Het is aan jou. 

Vuurtje stokenVuurtje stoken

Welke man heeft er niet eens een vuurtje gestookt? Op de boerderij hoort dit er dan ook echt bij. Wie bouwt het beste vuur en roostert de lekkerste marshmallows? Kijk snel op welke boerderijen je dit kan doen.

Traktor rijdenTraktor rijden

Hij zal niet tippen aan de gemiddelde Porsche of Ferrari. Maar als Hollandse man moet je toch echt een keer traktor rijden! Dit kan niet standaard op al onze boerderijen, maar als je het de boer lief vraagt mag een hoop ;-) 

Bier drinkenBier drinken

Een biertje drinken kan altijd. Maar wat is er nou lekkerder dan aan het eind van de dag in de buitenlucht een biertje opentrekken en nagenieten?! Bekijk op welke boerderij jij je biertje gaat laten smaken.

Haal de oerman in je naar bovenHaal de oerman in je naar boven

Op iedere boerderij is dus genoeg te doen om de oerman in jezelf naar boven te halen. En het leuke is, je kan het ook nog samen met je kinderen doen! Kijk bij het boeken naar de activiteiten per boerderij en kies de boerderij die past bij jouw boerenavontuur :-)