Hoog knuffelgehalte
tijdens de meivakantie!

Meivakantie bij FarmCampsMeivakantie bij FarmCamps

De meivakantie valt weer redelijk vroeg dit jaar. De meeste scholen plakken aan de officiële vakantieweek nog een extra week vrij. Het zou dus zomaar kunnen dat je vanaf Koningsdag heerlijk twee weken vrij hebt. Of misschien juist wel tot aan Hemelvaart! Voldoende tijd in ieder geval om er even lekker uit te gaan in eigen land. Want hoe lekker is het wel niet om te genieten van het buitenleven in een luxe Safaritent, FarmtentRanchtent, Lodgetent of Barntent met het comfort van een vakantievilla? Juist... En dit alles gewoon in Nederland!

De officiële meivakantie loopt van 30 april tot en met 9 mei en onze boeren staan te popelen om jullie te verwelkomen op de boerderijen.

Vervelen is onmogelijk!Vervelen is onmogelijk!

Jullie boerenavontuur is natuurlijk pas compleet als je ook wat leert op de boerderij. En daar zorgen onze boeren persoonlijk voor dat dat gebeurt, met als klap op de vuurpijl een verdiend BoerenKnecht Diploma.

Zo ga je de ene dag de koeien uit de wei halen en sta je ze de volgende dag te melken. Of scheer jij een schaap in Mariekerke en borstel je een van de vele lieve pony’s op onze paardenboerderijen.

Even genoeg van de dieren (ja je gelooft het niet, maar dat kan ook gebeuren), dan kun je op stap met de boerin. Op de ene boerderij maak je zelf ijs van verse melk en op de andere boerderij bak je de lekkerste koekjes die je ooit geproefd hebt.

Klaar met koken, bakken en braden en veel leren? Dan gelijk door naar de schommels, trampoline, skelters of duik in de goed gevulde spelletjeskist in de tent. Genoeg te doen dus!