Hoog knuffelgehalte tijdens de meivakantie!

Meivakantie 2018 bij FarmCampsMeivakantie 2018 bij FarmCamps

De meivakantie valt weer redelijk vroeg dit jaar. De meeste scholen plakken aan de officiële vakantieweek nog een extra week vrij. Dit kan ervoor of erna. Voldoende tijd dus om er even lekker uit te gaan in eigen land. Want hoe lekker is het wel niet om te genieten van het buitenleven in een luxe Safaritent, FarmtentRanchtent, Lodgetent of Barntent met het comfort van een vakantievilla? Juist... En dit alles gewoon in Nederland!

De meivakantie loopt van 20 april tot en met 13 mei en onze boeren staan te popelen om jullie te verwelkomen op de boerderijen.

Bekijk hieronder de beschikbaarheid per aankomstdatumBekijk hieronder de beschikbaarheid per aankomstdatum

Vrijdag 4 mei 2018

Maandag 7 mei 2018

Woensdag 9 mei 2018

Bekijk een selectie van onze tenten. Welke boerderij kies jij?*

* De in het rood aangegeven aantallen zijn van toepassing op het type tent dat in de last-minute wordt vermeld. Het kan dus zijn dat er op de boerderij nog wel een ander type tent beschikbaar is.

Meivallertje #1 Meivallertje #1
201805041600|Meivaller
Je slaapt in een 4-Persoons Safaritent
Aankomstdatum:Vrijdag 4 mei 2018
Verblijfsduur:Weekend (vr-ma)
Boek direct
Meivallertje #2 Meivallertje #2
201805071600|Meivaller
Je slaapt in een 6-Persoons Lodgetent
Aankomstdatum:Maandag 7 mei 2018
Verblijfsduur:Week (ma-ma / vr-vr)
Boek direct
Meivallertje #3 Meivallertje #3
201805091600|Meivaller
Je slaapt in een 6-Persoons Lodgetent
Aankomstdatum:Woensdag 9 mei 2018
Verblijfsduur:Kort Hemelvaartweekend (wo-zo)
Boek direct

Vervelen is onmogelijk!Vervelen is onmogelijk!

Jullie boerenavontuur is natuurlijk pas compleet als je ook wat leert op de boerderij. En daar zorgen onze boeren persoonlijk voor dat dat gebeurt.

Zo ga je de ene dag de koeien uit de wei halen en sta je ze de volgende dag te melken. Of scheer jij een schaap in Mariekerke en borstel je een van de vele lieve pony’s op onze paardenboerderijen.

Even genoeg van de dieren (ja je gelooft het niet, maar dat kan ook gebeuren), dan kun je op stap met de boerin. Op de ene boerderij maak je zelf ijs van verse melk en op de andere boerderij bak je de lekkerste koekjes die je ooit geproefd hebt.

Klaar met koken, bakken en braden en veel leren? Dan gelijk door naar de schommels, trampoline, skelters of duik in de goed gevulde spelletjeskist in de tent. Genoeg te doen dus!