Paasweekend op de boerderij..
Boek nu met Paasbest arrangement!

Pasen bij FarmCampsPasen bij FarmCamps

Als we onze gasten moeten geloven, is Pasen op de boerderij nog leuker (en spannender) dan thuis. Je slaapt niet alleen in één van onze luxe tenten, maar dat doe je ook nog eens op een werkend boerenbedrijf. Geniet van het voorjaar, de jonge dieren in de wei én van onze speciale Paasactiviteiten.

Het Paasweekend valt dit jaar in het weekend van 19 tot 22 april, dus grote kans op lekker weer! Ook een grote kans trouwens dat Pasen in de eerste (officieuze) week van de meivakantie valt. Houd hier rekening mee, want in de meivakantie worden onze tenten een stuk sneller geboekt!

Wist je trouwens dat je voor een klein beetje extra per tent ook ons speciale Paasbest Arrangement kunt bijboeken? Wat dacht je van een volledig verzorgd overheerlijk paasontbijt (of paasbrunch mochten jullie van uitslapen houden!), samen eieren beschilderen en chocolade eieren zoeken op het erf van de boer. Spannend én lekker!

Het Paasbest ArrangementHet Paasbest Arrangement

  •  Fijn weer garantie
                                                           
  •  Heerlijk paasontbijt

  •  Paaseieren zoeken op de boerderij

  •  Gezellig samen eieren beschilderen

  •  Voor slechts €39,95 extra per tent!

Win je weekend!Win je weekend!

Pasen kan natuurlijk niet gevierd worden zonder het zoeken van eieren. En naast deze traditie houden we er bij FarmCamps ook nog een eigen traditie op na.

Op iedere boerderij is namelijk ook één gouden paashaas verstopt! Vind jij de gouden paashaas en wordt jouw naam geloot uit alle 'gouden paashaas vinders', dan win je een weekendje FarmCamps t.w.v. €400,-.

Vind jij de gouden paashaas?

Reactie van Familie NiamatReactie van Familie Niamat

"Geweldig! De boer en zijn gezin hebben ons warm ontvangen en we hebben genoten van alle activiteiten op de boerderij."