Comfortabele BedStay
Geschikt voor 4-6 personen (50m2)
inclusief toilet en vele extra's

FarmCamps BedStayFarmCamps BedStay

Wat maakt de FarmCamps BedStay nou zo bijzonder?

  • 50m2 aan comfort
  • 4-persoons en 6-persoons BedStays
  • Slapen in heerlijke bedden
  • Goed gevulde Jumbo-Spellenkist
  • Toilet in de BedStay

SpeciaalSpeciaal

De BedStay is voor gasten die zoeken naar iets speciaals. Je slaapt namelijk in knusse, geschakelde appartementen die in een voormalige kippenschuur zijn gebouwd. De BedStay is net als thuis en van alle gemakken voorzien.

In de BedStay heb je o.a. een gezellige woonkamer met volledig ingerichte keuken, toilet en een hele grote Jumbo-Spellenkist voor de kinderen.

ComfortComfort

Kamperen bij de boer heeft z'n charmes. Maar zoals het vroeger was, is het nu niet meer. Logeren in de BedStay van FarmCamps is leuk en comfortabel.

Wat dacht je van een keuken met gasfornuis. Groot bed en een 2-persoons bedstee om in te slapen. Een ouderwetse houtkachel, mocht het soms wat kouder zijn. Een eigen toilet zodat je niet je huisje uit hoeft met een WC-rol. En natuurlijk de heerlijke zitbank en gezellige eethoek.

4-persoons en 6-persoons BedStay4-persoons en 6-persoons BedStay

We hebben bij FarmCamps 2 typen BedStays. De 4-persoons en de 6-persoons BedStay. Het enige verschil tussen beide BedStays is dat de 6-persoons BedStay beschikt over een kamer met een tweepersoonsbed en een kamer met een tweepersoons bedstee en stapelbed. De 4-persoons BedStay heeft 2 slaapkamers met ieder een knusse tweepersoons bedstee.

Heb je een baby? Dan is de 6-persoons BedStay het meest geschikt. Er is voldoende ruimte in de ouderslaapkamer voor een babybed. 

Slapen in heerlijke beddenSlapen in heerlijke bedden

Slaap je bij FarmCamps beter dan in je eigen bed? Jazeker! We krijgen vaak berichten van onze gasten met de vraag waar wij die heerlijke matrassen vandaan halen... 

  • In de master bedroom staat een bed van 160x200
  • Kamer met een 2-persoons bedstee van 160x200
  • In de 6-persoons BedStay staat ook een stapelbed 

Reactie van Familie Van AalderenReactie van Familie Van Aalderen

"Ons verblijf was BUITEN gewoon geweldig! Wat hebben we genoten van de prachtige bedstay en al het leuke wat de boderie te bieden heeft. De kinderen hebben een prachtige tijd gehad en wij ook. Leuk dat je vrij wordt gelaten om te doen wat je wilt bij de boerderij en elke ochtend de dieren voeren was geweldig!"

Goed gevulde Jumbo-SpellenkistGoed gevulde Jumbo-Spellenkist

Niets moet en alles mag op vakantie bij FarmCamps. Durf je het aan om de tablet of telefoon weg te leggen? Wat moet je dan gaan doen? Spelen met je kinderen natuurlijk! 

Je krijgt eindelijk de kans om weer eens te winnen met Mens-erger-je-niet! Of met Pim Pam Pet. De goed gevulde Jumbo-Spellenkist staat garant voor leuke momenten!

Waar douchen we?Waar douchen we?

Leuk zo op de boerderij. En heerlijk zo'n BedStay. Na een paar dagen op het platteland heb je vast ook een keer zin om te gaan douchen. Maar waar kun je douchen? Bij de boer? Nee dat hoeft niet. 

Douchen doe je gratis in het verwarmde sanitairgebouw op de boerderij. 

Kenmerken 4-persoons en 6-persoons BedStayKenmerken 4-persoons en 6-persoons BedStay

Woonruimte 
Hoekbank 
Fauteuil 
Salontafel 
Kachel 
Keuken 
4 Pits Gasfornuis 
Koelkast met vriesvakje 
Warm & koud water 
Eettafel voor 6 personen 
Keukeninventaris voor 6 personen 
Slaapruimtes 
Tweepersoons bed (160x200) 
1 Stapelbed (80x200) 
2-persoons Bedstee 
Warme dekbedden 
Sanitair in de tent 
Toilet 
Sanitair (overig) 
Douche (Sanitairgebouw) 
Buitenruimte 
Picknicktafel voor 6 personen 
2 lekkere stoelen 
Buitenverlichting 
Nog meer leuks 
Jumbo Spellenkist 
Elektriciteit