En nu écht vakantieEn nu écht vakantie

Wist je dat ook papa en mama vakantie hebben? Je zou het bijna vergeten tussen het werken, wassen, rijden naar sportclubjes, koken, sporten, helpen met huiswerk en je eigen sociale leven door. Maar echt, ook papa en mama hebben zo nu en dan behoefte aan een moment van ontspanning en rust (en dan hebben we het niet over die paar uurtjes als de kinderen op bed liggen).

Nee, écht vakantie. Die soort waar je toe komt aan luieren, lezen, of dit nu ernstige literatuur of de Happinez is, hangen in de hangmat en rustgevend koe knuffelen. Jup, je bent immers wel op de boerderij. Oh en de kinderen? Die houden wij wel bezig! 

Ook benieuwd in welke maanden de zomer valt dit jaar? Met de Fijn Weer Garantie zit je altijd gebakken, mocht dit laatste door de zon niet lukken.

Na regen komt zonneschijn. Of sneeuw. Of hagel. Of nog meer regen. Ach, gelukkig zit er een kachel in de tent.

Wees er als de pinken bij en zorg dat jij de ochtend ook zo goed begint tijdens dit extra lange weekend. Mmmmh.

Eén ei is geen ei, twee ei is een half ei, drie ei is Pasen op de boerderij. En wij hebben er al over nagedacht hoe je deze op z'n Paasbest viert...

Pas op! Babyboom alert! Hoeveel jonge dieren spot jij er op de boerderij? Kom op kraamvisite en word verliefd op al het kleins.

Al die vrije dagen. What to do, what to do? Nou, met een vaart richting de boerderij natuurlijk! Letten jullie wel op de flitspalen?