Natuurlijk wéér de boer op!
Tot 15% korting op jouw tweede (en derde, vierde, vijfde...) boeking in 2018

Kom jij dit jaar nog een keer langs bij FarmCamps?Kom jij dit jaar nog een keer langs bij FarmCamps?

Koeien melken, klauteren op de Tractor Banden Klimtoren, met de boer op pad of gewoon volledig ontspannen terwijl de kids zich de hele dag vermaken op de boerderij en ’s avonds uitgeteld neerploffen in een heerlijk echt bed…

Dat kan natuurlijk meerdere keren per jaar! Speciaal voor onze vaste gasten hebben we een mooie aanbieding. Perfect voor als je nog lekker een extra weekend wilt genieten van de boerderij of een leuk uitje zoekt voor de kids tijdens bijvoorbeeld de zomervakantie.

Tot 15% korting op je volgende boerenavontuurTot 15% korting op je volgende boerenavontuur

Wij zien je altijd graag weer terug als gast op één van onze boerderijen. En om dat bezoek nog leuker te maken, hebben we speciaal voor onze vaste gasten een mooie actie.

Als je nog een tweede (of derde, of vierde, of...) boerderijvakantie met aankomst in 2018 boekt, profiteer je van minimaal 5% tot maximaal 15% korting!

Boek vandaag nog telefonisch via onze afdeling reserveringen +31 (0)88 8889188 of mail naar reservering@farmcamps.nl, onder vermelding van ‘vastegastactie’.

ActievoorwaardenActievoorwaarden

  • Deze korting is alleen geldig op de 2e (of meer) boeking met aankomst in 2018.

  • 5% korting op de tenthuur tijdens het hoogseizoen*.
  • 15% korting op de tenthuur buiten het hoogseizoen*.

  • Geldig voor aankomsten t/m 31 oktober 2018. FarmCamps De Boderie is ook in de winter open en mag worden geboekt t/m 31 december 2018.

  • Geldig voor alle type verblijfsduren.

  • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere kortingscodes, acties of waardebonnen.

  • Alleen individuele boekingen (1 tent per boeking)

*Disclaimer: hoogseizoen houdt in, alle aankomsten (herfstvakantie uitgezonderd) die vallen tijdens feestdagen en schoolvakanties.