Reserveer nu vast jouw luxe tent voor 2019!

Reserveer nu vast jouw FarmCamps avontuur voor 2019Reserveer nu vast jouw FarmCamps avontuur voor 2019

We krijgen al enorm veel aanvragen voor een boerderijvakantie in 2019, maar helaas zijn de prijzen voor komend jaar nog niet beschikbaar en is dit dus nog niet te boeken op de site.

Maar niet getreurd, dit varkentje wassen we gewoon even op een andere manier. Jullie kunnen vanaf nu via een speciaal formulier alvast reserveren voor komend seizoen.

Reserveringsformulieren voor 2019 worden op volgorde van binnenkomst afgehandeld. Zodra de prijzen bekend zijn, zullen wij contact met je opnemen om de reservering definitief te maken.

Let op!

  • Deze reservering is nog niet definitief. Met het invullen van het formulier neem je slechts een optie op de door jou aangevraagde vakantie. Je zit dus nog nergens aan vast totdat wij contact met je hebben opgenomen en de reservering hebben ingeboekt en bevestigd.
  • Reserveringen worden op basis van beschikbaarheid en binnenkomst van aanvraag ingeboekt. FarmCamps kan geen garantie bieden dat aan iedere aanvraag kan worden voldaan.
  • Dit formulier is enkel geldig voor reserveringen voor 2019. Reserveringen voor 2018 worden niet in behandeling genomen.