Er zijn duizend redenen om naar FarmCamps te gaan, maar hieronder staan er alvast 6

Een kijkje in de keukenEen kijkje in de keuken

Bij FarmCamps ben je echt bij de boer op vakantie en krijg je een kijkje in de keuken. Ga mee de koeien melken, maak echte boerenvla, een ritje op de traktor of scheer de schapen. Na je vakantie weet je zoveel van het boerenleven dat je eigen leven nooit meer hetzelfde zal zijn. Ook voer je met het BoerenPaspoort leuke en leerzame opdrachten uit. Heb je ze allemaal volbracht? Dan krijg je een BoerenKnecht Diploma.

Gratis BoerenPaspoortGratis BoerenPaspoort

Een paspoort is tijdens je vakantie in Nederland niet nodig. Best jammer, want een stempel krijgen van de bestemming waar je geweest bent is juist zo leuk! Speciaal daarom krijgen alle kinderen bij hun kennismaking met de boer en boerin het BoerenPaspoort waarin ze de stempels kunnen verzamelen van alle boerderijen. Er zitten ook leerzame en vooral leuke opdrachten in die je zelf of samen met de boer kan uitvoeren.

Weer of geen weer Weer of geen weer

Logeren in een tent is super leuk en de tenten zijn dan ook geschikt voor alle weertypes. Maar als het blijft regenen of het is ineens heel koud, dan kan dit het vakantieplezier wegnemen. Ondanks de fijne kachel in de tent. Geen stress, want wij hebben de Fijn Weer Garantie op alle aankomsten, gedurende het hele jaar. Dreigt je vakantie in 't water te vallen of is het echt te koud, dan mag je gewoon gratis omboeken! 

Voor het hele gezinVoor het hele gezin

Het leven op de boerderij staat nooit stil. Voor het hele gezin is er iedere dag genoeg te doen! Papa kan lekker bbqen en vissen, mama relaxt in de hangmat of kroelt met de katjes en de kids vermaken zich met alles wat er op de boerderij te ontdekken is. Zoals koeien melken, pony’s verzorgen of de schaapjes scheren. En deze activiteiten zijn ook nog eens super leuk om samen met het hele gezin te doen.

100% kidsproof100% kidsproof

FarmCamps is extra leuk voor kinderen en het is dan ook belangrijk dat onze boerderijen 100% kidsproof zijn. Daarom is er op al onze boerderijen goed nagedacht over de indeling en gebruik van speeltoestellen, en staat veiligheid voorop. Het is overzichtelijk ingedeeld zodat ook de kleinsten er niet zomaar tussenuit kunnen piepen. Zo staan er hekken omheen of is de locatie ruim opgezet waardoor de kinderen goed in de gaten gehouden kunnen worden. Benieuwd naar wat er allemaal te doen is? Kijk per boerderij dan bij leuk & leerzaam.

Luxe en comfort ten topLuxe en comfort ten top

Wie op FarmCamps vakantie gaat merkt dat het aan luxe en comfort niet ontbreekt. Zo zijn al onze luxe tenten voorzien van echte bedden en een toilet, een heerlijke zithoek en eethoek om uitgebreid aan te ontbijten of 's avonds spelletjes aan te spelen. Sommige tenten hebben zelfs een eigen badkamer! Voor het ontbijt hoef je overigens niet zelf te zorgen. Dat wordt 's ochtends door onze lieve boerinnen gebracht. En vind je het fijn dat je bed al opgemaakt is als je aankomt? Regelen we ook. En dat is nog niet alles...