FarmCamps in 15 seconden...

Wat is FarmCamps?Wat is FarmCamps?

FarmCamps biedt haar gasten een onvergetelijke, natuurlijke en avontuurlijke vakantiebelevenis op de boerderij. De gasten logeren in onze luxe tenten met eigen toilet of zelfs met een complete eigen badkamer.

Daarmee haken we in op de groeiende trend van "Glamping" en bieden wij een alternatief voor de traditionele bungalow- en stacaravanparken en boerderijcampings waar gasten alleen met hun eigen kampeermiddel kunnen kamperen.

Zo maken wij de boerderij toegankelijk voor een grote doelgroep; jonge gezinnen die graag de boerderij willen ontdekken, het avontuur van het kamperen willen beleven maar geen eigen kampeermiddel hebben en tijdens hun vakantie meer comfort verlangen dan de traditionele kampeerder.

BoerenPaspoortBoerenPaspoort

Bij het inchecken krijgen kinderen het BoerenPaspoort van FarmCamps. Hierin staan leuke en leerzame opdrachten die ze zelfstandig of met de boer kunnen uitvoeren. Zo nemen ze deel aan, en leren ze over het leven op de boerderij.

Voor iedere opdracht krijgen ze een stempel van de boer of boerin. Zijn alle opdrachten goed gedaan? Dan verdienen ze natuurlijk het enige echte BoerenKnecht Diploma!

Tour de BoerTour de Boer

Tijdens ieder verblijf geven onze boeren en boerinnen een Tour de Boer (boerenrondleiding) over hun erf. Zij vertellen graag wat zij doen, hoe zij werken en maken de gasten wegwijs op hun boerderij.

De Tour de Boer is het startpunt van de boerderijvakantie. De gasten leren gelijk over het leven op de boerderij en weten wat de regels zijn op jullie erf.

Reactie van Familie HeyvaertReactie van Familie Heyvaert

"Supertof! Het was een heerlijke boerderij vakantie. De kinderen genoten van de koeien, varkens, konijntjes,... En wij van de ijsjes :) er heerste een relaxte sfeer."

Waarom kiest de gast voor FarmCamps? Waarom kiest de gast voor FarmCamps?

  • Actie! Op een FarmCamps boerderijvakantie zijn boerenactiviteiten voor jong en oud om spelenderwijs te leren over het leven op de boerderij.

  • Avontuur! Geen leukere speeltuin dan een boerenerf! FarmCamps boerderijen hebben natuurlijke speeltoestellen zoals de Hooi Hooi Speelschuur, de Water Pret Weide en Tractor Banden Klimtoren.

  • Glamping! Logeren bij de boer doe je in een luxe, stoere, gezellige en compleet ingerichte Safaritent, Farmtent, Ranchtent met Hooi Hooi Badtrailer, Lodgetent of Barntent met badkamer.

  • Compleet! Alle FarmCamps boerderijen bieden goede faciliteiten en diensten; van centraal terras, kampvuur, boerderijwinkel met WiFi tot en met nette en verwarmde sanitaire voorzieningen.

  • Variatie! Je hebt de keuze uit bijzondere boerenbedrijven; van (biologische) melkveehouders tot en met akkerbouwer en schapenmelker.

FarmCamps: verleden, heden en toekomstFarmCamps: verleden, heden en toekomst

FarmCamps is in 2012 gestart en is in korte tijd een speler van formaat geworden. Door onze landelijke campagnes kennen veel consumenten ons en hebben we inmiddels meer dan 100.000 gasten mogen ontvangen. En door de hoge gasttevredenheid, gemiddeld krijgen we een 9, komen velen daarvan keer op keer terug.

Inmiddels zijn er 18 boerderijen aangesloten bij onze formule en hebben wij meer dan 300 luxe tenten in het land staan. Voor het nieuwe seizoen zijn wij nog op zoek naar nieuwe agrarische ondernemers. Wil je zien wie jullie voorgingen? Bekijk dan onze boerderijen.