Maak kans op een weekend FarmCamps t.w.v. €499,-!*Maak kans op een weekend FarmCamps t.w.v. €499,-!*

Wil jij ook graag een keer logeren bij de boer? En dan het liefst in een luxe tent met heerlijke bedden, eigen toilet en douche of misschien zelfs met ligbad? Dat kan! Koop een actieverpakking van Zuivelhoeve, vul de code in en maak kans op jullie eigen boerenavontuur!

Heb jij één van de actieverpakkingen van Zuivelhoeve gekocht met daarop een code? Dan krijg je sowieso €25,- korting op jouw boerenavontuur, maar maak je bovendien ook nog eens kans op één van de drie weekendjes FarmCamps ter waarde van €499,-!!

Dus vul voor 1 juli 2019 je code in en wie weet logeer jij straks op één van de prachtige boerenbedrijven van FarmCamps en leer je alles over het leven op de boerderij!

Doe mee en win!!Doe mee en win!!

Actiecode *
Voornaam *
Achternaam *
E-mail adres *
Versturen

Boek direct met kortingBoek direct met korting

Wil je direct boeken met korting? Dat kan natuurlijk ook. Met de code op de verpakking krijg je namelijk €25,- korting op jouw FarmCamps avontuur. Bovendien krijg je er ook nog gratis huuroveralletjes voor de kids bij!

Vul hieronder jouw kortingscode in, pak een onmeunig lekkere bak Boer'n yoghurt en bekijk op je gemak onze boerderijen.

Wat is FarmCamps?Wat is FarmCamps?

FarmCamps staat voor een onvergetelijke, natuurlijke en avontuurlijke vakantiebelevenis. Ontsnap aan de drukte van de dag en geniet samen met je gezin, familie en vrienden van het leven op de boerderij.

Je logeert in een luxe Safaritent, Farmtent, Ranchtent, Lodgetent of Barntent.

Glamping op en top!

Vervelen is onmogelijk!

Jullie boerenavontuur is natuurlijk pas compleet als je ook wat leert op de boerderij. En onze boeren en boerinnen zorgen er persoonlijk voor dat dat gebeurt.

Zo sta je de ene dag de koeien te melken en haal je ze de volgende dag uit de wei. Of borstel je wel een van de vele lieve pony’s of scheer jij een schaap. Even genoeg van de dieren (ja je gelooft het niet, maar dat kan ook gebeuren), dan kun je op stap met de boerin. Ga lekker koekjes bakken of maak zelf het lekkerste ijs wat je hebt geproefd van verse melk.

Toch liever spelen? Dan gelijk door naar de schommels, trampoline, skelters of duik in de goed gevulde spelletjeskist in de tent. Genoeg te doen dus!

Deze actie wordt uitgevoerd door Zuivelhoeve en FarmCamps.

* Voor de Actievoorwaarden klik hier.